Makronky jsou nekompromisní a je opravdu nutné dodržet každý gram uvedený v receptuře.
Jak by měla taková dokonalá makronka vypadat?
- měla by mít hladký povrch, neporušený vršek bez prasknutí
- střapatý okraj zespodu (takovou střapatou sukýnku)
- měla by být křehká, ale zároveň uvnitř vláčná
- měly by být jedna jako druhá (identická dvojčátka, trojčátka…
Na co si dát pozor, aby byl úspěch u receptu na Makronky zaručen ?
- Mandlová mouka
- Vajíčka
- Makronáž
- Trouba
- Plech
- Odpočinek
- Vlhkost
Při kurzu vám také připravíme malé občerstvení.
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.