Grosseto

Macarons

IVETA FABEŠOVÁ

Makronka je malá barevná pusinka. francouzsky MACARONS [makaʁɔ̃] Příprava makronek vyžaduje trochu soustředění a znalost některých vychytávek. Žádný učený z nebe nespadl. A u makronek to platí dvojnásob. Tuto francouzskou ikonu musíš zkusit společně s nejlepší cukrářkou Ivetou Fabešovou.

Makronky jsou nekompromisní a je opravdu nutné dodržet každý gram uvedený v receptuře. 

Jak by měla taková dokonalá makronka vypadat?

  • měla by mít hladký povrch, neporušený vršek bez prasknutí
  • střapatý okraj zespodu (takovou střapatou sukýnku)
  • měla by být křehká, ale zároveň uvnitř vláčná
  • měly by být jedna jako druhá (identická dvojčátka, trojčátka…

​Na co si dát pozor, aby byl úspěch u receptu na Makronky zaručen ?

  • Mandlová mouka
  • Vajíčka
  • Makronáž
  • Trouba
  • Plech
  • Odpočinek
  • Vlhkost
     

Při kurzu vám také  připravíme malé občerstvení.

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.

Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři