Grosseto

Asijský street food

ZDENĚK KŘÍŽEK

Se Zdeňkem Křížkem rádi cestujeme. Tentokrát zavítáme do Asie a naučíme nejznámější jídla, se kterými se setkáváme nejen ve vzdálených zemích ale už i u nás.

V tomto kurzu se vám poskusíme přenést k nám do Akademie atmosféru asijského street foodu. Nudle pad thai jsou vždy sázka na jistotu! Jsou zkrátka skvělé, ať už zvolíte variantu s kuřecím masem, tofu nebo krevetami. Panang kari (thajsky kaeng panang)  je jedno z úžasných thajských kari, za kterými cestují lidé z celého světa. Oproti zelenému nebo červenému kari má jemnější nasládlou chuť, oproti massaman kari (které je ze všech thajských kari nejméně pikantní) má zase příjemně ostrý nádech. Díky této chuti se na chvilku přenesete zpět na thajské pláže!

A co si uvaříme ?

 

Indonéský seafood salát

Kalamáry, kokos, chlebovník, chilli

Příprava salátu, ukázka čištění a restování kalamár, výroba kokosového dresinku

*

Panang Kari

Krůta, thajská bazalka, jasmínová rýže

Příprava jemného malajského kari Panang s krůtím masem

*

Phad thai

Rýžové nudle, arašídy, krevety, tamarindová omáčka

Kompletní příprava thajských nudlí Phad thai včetně tamarindové omáčky

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři