Grosseto

Steaky

ZDENĚK POHLREICH

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Co si uvaříme

Batuta z hovězího
kapary, artyčoky, česneková omáčka

Tournedo
omáčka ze zeleného pepře

Bavette steak
gremolata, rukola

New York striploin
se salsou z rajčat a sladké cibule

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

10. 2. Pondělí

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Obsazeno
4700
11. 2. Úterý

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Obsazeno
4700
9. 3. Pondělí

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Obsazeno
4700
10. 3. Úterý

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Obsazeno
4700

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři