Grosseto

Steaky

ZDENĚK POHLREICH

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Co si uvaříme

Batuta z hovězího
kapary, artyčoky, česneková omáčka

Tournedo
omáčka ze zeleného pepře

Bavette steak
gremolata, rukola

New York striploin
se salsou z rajčat a sladké cibule

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři