Grosseto

Steaky

ZDENĚK POHLREICH

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Co si uvaříme

Batuta z hovězího
kapary, artyčoky, česneková omáčka

Tournedo
omáčka ze zeleného pepře

Bavette steak
gremolata, rukola

New York striploin
se salsou z rajčat a sladké cibule

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

26. 9. Čtvrtek

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Objednat jako náhradník
4700
27. 9. Pátek

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Objednat jako náhradník
4700
15. 10. Úterý

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Objednat jako náhradník
4700
16. 10. Středa

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Objednat kurz
4700

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři