Grosseto

Jak na čerstvé domácí těstoviny

PAVEL ROUBÍČEK

Naučte se domácí těstoviny a udělejte si je v pohodlí domova. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním. Uvidíte, že to není nic složitého.

Náplň kurzu

V tomto kurzu si řekneme jak vybrat správnou mouka na výrobu těsta, jak těstoviny vařit a uchovávat. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním a ukážeme si výrobu jednoduchých omáček a náplní do těstovin.

Co si uvaříme

Tortellini
špenát, sýrová omáčka

Linguine
krevety, sušená rajčata, bazalka

Spaghetti
cherry rajčátka, mozzarella

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.


Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

28. 3. Úterý

Jak na čerstvé domácí těstoviny Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se domácí těstoviny a udělejte si je v pohodlí domova. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním. Uvidíte, že to není nic složitého.

Objednat kurz
3290
Zbývá 7 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři