Grosseto

Úpravy masa v italské kuchyni

PAVEL ROUBÍČEK

Italská kuchyně je oslavou jednoduchosti, surovin a poctivých technik. V tomto kurzu se naučíte, jak správně připravit a zpracovat maso v duchu italských tradic – od výběru a porcování po pečení, dušení i servírování. Objevte, jak Italové spojují respekt k surovinám s neodolatelnou chutí.

Pod vedením Pavla Roubíčka, šéfkuchaře restaurace Grosseto, se naučíte zpracovávat a připravovat maso v duchu pravé italské kuchyně. Od výběru suroviny, porcování a marinování až po dokonale zvládnuté tepelné úpravy.
V průběhu kurzu si vyzkoušíte přípravu několika tradičních pokrmů, které spojují poctivé maso, čerstvé bylinky, olivový olej a jednoduchost typickou pro italskou gastronomii.
Objevte, jak z masa vykouzlit chuťový zážitek, který potěší každého milovníka poctivého vaření.

 

Co si uvaříme ?

Hovězí tagliata
rukola, cherry rajčátka

Kuřecí maso grilované v pánvi
chřest, cherry rajčátka, italská slanina

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
špenát, mačkaný brambor

Saltimboca
telecí plátek s prosciuttem, šalvěj

 

 

Co je součástí kurzu ?

 

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda

Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

 

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.

Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den

s dokonalými pokrmy na talíři!

Termíny kurzů

24. 3. Úterý

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Italská kuchyně je oslavou jednoduchosti, surovin a poctivých technik. V tomto kurzu se naučíte, jak správně připravit a zpracovat maso v duchu italských tradic – od výběru a porcování po pečení, dušení i servírování. Objevte, jak Italové spojují respekt k surovinám s neodolatelnou chutí.

Objednat kurz
3790
Zbývá 16 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři