Grosseto

Úpravy masa v italské kuchyni

PAVEL ROUBÍČEK

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Co si uvaříme

Hovězí tagliata
rukola, cherry rajčátka

Kuřecí maso grilované v pánvi
chřest, cherry rajčátka, italská slanina

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
špenát, mačkaný brambor

Saltimboca
telecí plátek s prosciuttem, šalvěj


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

18. 9. Středa

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat kurz
2890

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři