Grosseto

Úpravy masa v italské kuchyni

PAVEL ROUBÍČEK

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Co si uvaříme

Hovězí tagliata
rukola, cherry rajčátka

Kuřecí maso grilované v pánvi
chřest, cherry rajčátka, italská slanina

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
špenát, mačkaný brambor

Saltimboca
telecí plátek s prosciuttem, šalvěj


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři