Pod vedením Pavla Roubíčka, šéfkuchaře restaurace Grosseto, se naučíte zpracovávat a připravovat maso v duchu pravé italské kuchyně. Od výběru suroviny, porcování a marinování až po dokonale zvládnuté tepelné úpravy.
V průběhu kurzu si vyzkoušíte přípravu několika tradičních pokrmů, které spojují poctivé maso, čerstvé bylinky, olivový olej a jednoduchost typickou pro italskou gastronomii.
Objevte, jak z masa vykouzlit chuťový zážitek, který potěší každého milovníka poctivého vaření.
Co si uvaříme ?
Hovězí tagliata
rukola, cherry rajčátka
Kuřecí maso grilované v pánvi
chřest, cherry rajčátka, italská slanina
Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
špenát, mačkaný brambor
Saltimboca
telecí plátek s prosciuttem, šalvěj
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.
Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den
s dokonalými pokrmy na talíři!




