Grosseto

Moderní trendy na grilu

ZDENĚK KŘÍŽEK

Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy v grilování! Vsaďte na experimenty a překvapte své hosty moderními pokrmy. Objevte nové a úžasné chutě!

Nebojte se vyzkoušet i něco jiného, než jsou steaky a hamburgery – menší kousky masa, ryby, mořské plody a zelenina jsou na grilování také ideální. Klamárami na grilu oslníte sousedy a uděláte i něco pro své zdraví.  A co zkusti trochu exotiky ? Víte co je to kuřecí YAKITORI ? Yakitori, tedy kuřecí špíz, je nejpopulárnější japonské jídlo při venkovním grilování. Naučíme vás jak jej správně připravit.

 

A co budeme grilovat ?

 

Kalamáry Skewers

Kumquat, fava fazole, salát

Kompletní příprava a čištění kalamár, doplněné salátem z Kumquatu, grilovaných fava fazolí – příprava dresinku z Kumquat likéru

 

Kokosové kuřecí yakitori

Ananas, shiitake, divoká brokolice, chilli majonéza

 Marinování kuřecího stehenního řízku v kokosové marinádě, doplněná glazovaným ananasem s houbami shiitake a divokou brokolicí. Příprava chilli majonézy z grilovaných chilli papriček

  

Svíčková tanderloin

Chřest, edamame, shimeji, indonéská pepřová omáčka

Kompletní příprava grilované svíčkové, restované ragú z chřestu, edamame fazolí a hub Shimeji. Příprava tradiční indonéské pepřové omáčky

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

21. 8. Středa

Moderní trendy na grilu Zdeněk Křížek 16:00 - 20:30

Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy v grilování! Vsaďte na experimenty a překvapte své hosty moderními pokrmy. Objevte nové a úžasné chutě!

Objednat kurz
3980
Zbývá 9 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři