Nebojte se vyzkoušet i něco jiného, než jsou steaky a hamburgery – menší kousky masa, ryby, mořské plody a zelenina jsou na grilování také ideální. Klamárami na grilu oslníte sousedy a uděláte i něco pro své zdraví. A co zkusti trochu exotiky ? Víte co je to kuřecí YAKITORI ? Yakitori, tedy kuřecí špíz, je nejpopulárnější japonské jídlo při venkovním grilování. Naučíme vás jak jej správně připravit.
A co budeme grilovat ?
Kalamáry Skewers
Kumquat, fava fazole, salát
Kompletní příprava a čištění kalamár, doplněné salátem z Kumquatu, grilovaných fava fazolí – příprava dresinku z Kumquat likéru
Kokosové kuřecí yakitori
Ananas, shiitake, divoká brokolice, chilli majonéza
Marinování kuřecího stehenního řízku v kokosové marinádě, doplněná glazovaným ananasem s houbami shiitake a divokou brokolicí. Příprava chilli majonézy z grilovaných chilli papriček
Svíčková tanderloin
Chřest, edamame, shimeji, indonéská pepřová omáčka
Kompletní příprava grilované svíčkové, restované ragú z chřestu, edamame fazolí a hub Shimeji. Příprava tradiční indonéské pepřové omáčky
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.