Kalamáry, wongole, krevety, slávky a chobotnice. Mořské plody neboli plody moře, či dokonce dary moře... Pokud jste si na dovolených oblíbili krevety, mušle či kalamáry, není důvod, proč si je nedopřát i doma. Dají se koupit čerstvé i mražené a jejich příprava je velmi jednoduchá a navíc velmi rychlá!
A co budeme vařit ?
Seafood Panzanella
Kalamáry, wongole, krevety
Kompletní příprava salátu Panzanella, čištění kalamár, krevet a mušlí wongole doplněno bazalkovým dresinkem
Slávky
Mango kari, limetové listy, kokosové mléko
Tradiční příprava indonéského mango kari s mušlemi vaření ve wok pánvi
Grilovaná chobotnice
Fregola, šafrán, omáčka z pečených paprik
Kompletní příprava grilované chobotnice s ragů Fregola včetně omáčky s pečených paprik
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.