Grosseto

Chobotnice, mušle, kalamáry

ZDENĚK KŘÍŽEK

Všechny mořské plody mají velkou výhodu. Nejenže skvěle chutnají, ale hlavně je jejich příprava velmi rychlá a většinou i jednoduchá. Mořské plody jsou téměř bez tuku, což je výhodou pro milovníky zdravého životního stylu. Jak nakoupit? Na co si dávat pozor? Jak očistit? Jak porcovat? A jak připravit? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte na tomto kurzu pod vedením Zdeňka Křížka

Kalamáry, wongole, krevety, slávky a chobotnice. Mořské plody neboli plody moře, či dokonce dary moře... Pokud jste si na dovolených oblíbili krevety, mušle či kalamáry, není důvod, proč si je nedopřát i doma. Dají se koupit čerstvé i mražené a jejich příprava je velmi jednoduchá a navíc velmi rychlá!

 

A co budeme vařit ?

 

Seafood Panzanella

Kalamáry, wongole, krevety

Kompletní příprava salátu Panzanella, čištění kalamár, krevet a mušlí wongole doplněno bazalkovým dresinkem

 

Slávky

Mango kari, limetové listy, kokosové mléko

Tradiční příprava indonéského mango kari s mušlemi vaření ve wok pánvi

 

Grilovaná chobotnice

Fregola, šafrán, omáčka z pečených paprik

Kompletní příprava grilované chobotnice s ragů Fregola včetně omáčky s pečených paprik

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři