Při tomto kurzu se naučíte jak připravit tsěsto na čokoládový dort, připravíte si krém ze slaného karemelu a čokolády. udobení dortu budeme tentokrát dělat technikou "semi fault line" Tato moderní technika zdobení dortů nás nadchla naprosto neuvěřitelně! Jedná se o vytvoření "linie" ze dvou různobarevných krémů. Fault line - zlomová línie, je přesně ten překlad, který se nejvíc hodí k pojmenování těchto dortů, doslovně se zlomovou, narušenou línií, povrchem. Prostě DOKONALÁ, NEDOKONALOST !
A co si upečeme ?
Čokoládový korpus
Čokoládový krém a slaný karamel
Swiss meringue, máslový krém
Semi fault line technika + zdobení se zlatými barvami a gélovými barvami
Můžete si u nás zakoupit kuchařskou knihu od BESKY "VAŘÍME NEBESKY "
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.