Grosseto

Čokoládová bomba

BESKY (VERONIKA BESKYDIAROVÁ )

Další dort z dílny Besky bude BOMBA !!! Tentokrát čokoládový dort, který můžete věnovat při jakékoli příležitosti a nebo s ním kdykoli potěšit rodinu.

Při tomto kurzu se naučíte jak připravit tsěsto na čokoládový dort, připravíte si krém ze slaného karemelu a čokolády.  udobení dortu budeme tentokrát dělat technikou "semi fault line" Tato moderní technika zdobení dortů nás nadchla naprosto neuvěřitelně! Jedná se o vytvoření  "linie"  ze dvou různobarevných krémů. Fault line - zlomová línie, je přesně ten překlad, který se nejvíc hodí k pojmenování těchto dortů, doslovně se zlomovou, narušenou línií, povrchem. Prostě DOKONALÁ, NEDOKONALOST !

A co si upečeme ?

Čokoládový korpus 

Čokoládový krém a slaný karamel 

Swiss meringue, máslový krém 

Semi fault line technika + zdobení se zlatými barvami a gélovými barvami

 

Můžete si u nás zakoupit kuchařskou knihu od BESKY "VAŘÍME NEBESKY "

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.

Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

4. 1. Středa

Čokoládová bomba BESKY (Veronika Beskydiarová ) 10:00 - 15:00

Další dort z dílny Besky bude BOMBA !!! Tentokrát čokoládový dort, který můžete věnovat při jakékoli příležitosti a nebo s ním kdykoli potěšit rodinu.

Objednat kurz
3790
Zbývají 4 volná místa

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři