Jak to bude probíhat ?
- 10:30 Sraz všech účastníků ve velkoobchodě SAPA před hlavní bránou ( brána 4 )
- 10:30 - 12:00 společný nákup surovin + výklad o surovinách + mini občerstvení ( bagetka nebo závitek, koblížek, vietnamská káva)
- 12:30 Odjezd ze SAPA do Kulinářské Akademie Grosseto
- 13:00 - 15:30 společné vaření a stolování
Celou akcí vás provede Marcela VUONG a její bratr Martin VUONG
Marcela se svým bratrem pořádají SAPA Tour již několik let, spojili jsme se a naplánovali pro vás tento kombinovaný kurz, při kterém nasajete atmosféru nejvyhlášenější vietnamské tržnice, budete mít možnost ochutnat na místě vietnamský street food a dozvíte se mnoho informací o vietnamské kultuře. Získáte také důležité rady jak se v Sapě orientovat, kde nejlépe nakoupit bylinky, exotické ingredience a třeba kam zajít na nejlepší Phở.
V Sapě si také společně nakoupíte i suroviny, z kterých budeme připravovat vietnamské menu.
A co budeme vařit ?
NEM CUỐN
nesmažené závitky s hoisin omáčkou
Bún bò Nam Bô
nudle s hovězím masem, spoustou zeleniny, bylinek a omáčky
Další důležité informace :
- do tržnice SAPA je pořeba dostat se po vlastní ose. Kdo nepřijede vlastním autem, tomu poté přesun do Průhonic zajistíme. Prosím po zakoupení kurzu nás informujte, zda jste nebo nejste pojízdní :-)
- nákup, který si pořídíte domů vám po dobu vaření uskladníme v chladu v Akademii
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity 10 účastníků.