Iveta Fabešová mluví o svých dezertech, že byli chystané s láskou a péčí, jako by se jednalo o ten nejdůležitější chod dne. A o tom cukrařina je. Malý detail s obrovským kouzlem. přijďte kouzlit s Ivetou a odnesete si domů plnou krabici kouzelných dobrot.
A co budme péct ?
Malinová tartaletka
křupavá tartaletka s pečeným mandlovým krémem, krémem chantilly a malinová mousse
Koláč azurového pobřeží
kynutá brioška s pomerančovým krémem
Arašídové sušenky
Baba s rumem
brioškové těsto plné rumového krumu s krémem z exotického ovoce
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.