Grosseto

Základy francouzské cukrařiny II.

IVETA FABEŠOVÁ

Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi.

Iveta Fabešová mluví o svých dezertech, že byli chystané s láskou a péčí, jako by se jednalo o ten nejdůležitější chod dne. A o tom cukrařina je. Malý detail s obrovským kouzlem. přijďte kouzlit s Ivetou a odnesete si domů plnou krabici kouzelných dobrot.

 

A co budme péct ?

 

Malinová tartaletka

křupavá tartaletka s pečeným mandlovým krémem, krémem chantilly a malinová mousse

 

 Crème brûlée

smetana, vanilkový lusk, lahodně křupavý karamel

 

Arašídové sušenky

arašídové máslo, čokoláda, brusinky

Baba s rumem

brioškové těsto plné rumového krumu s krémem z exotického ovoce

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři