Krásně vypečená vepřová žebírka obalená šťavnatým masem jsou zkrátka nadpozemská dobrota. A když k nim přidáte křupavý grilovaný bůček a voňavé trhané vepřové s coleslawem, čeká vás hostina, kterou ocení každý milovník poctivého masa.
Zdeněk Marcín vám ukáže dvě varianty přípravy žeber, prozradí triky na dokonale šťavnatý bůček a naučí vás, jak vykouzlit jemné trhané maso s domácí BBQ omáčkou. Těšte se na kurz plný vůní, omáček, karamelizovaných šťáv a masa, které se rozpadá pod vidličkou.
A co si uvaříme ?
Grilovaný bůček na pánvi
česneková omáčka se sezamem, salát s perilou křovitou
Vepřové ribsy
s domácí bbq omáčkou, rozpečený chleba
(uděláme si 2 varianty)
Trhané vepřové
s coleslawem a brioškou ala burger
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.
Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den
s dokonalými pokrmy na talíři!




