Grosseto

Bůček a žebírka

ZDENĚK MARCÍN

Krásně vypečená vepřová žebírka obalená šťavnatým masem jsou zkrátka nadpozemská dobrota. A když k tomu přidáte grilovaný bůček na pánvi, máte hostinu pro partu přátel




Vepřová žebírka - spareribs, je to úzký pásek žeber, uříznutý od páteře pod kotletou. Jsou velice vhodná na pečení a grilování. Při správném tepelném zpracování jsou velmi šťavnatá a křehká. Zdeněk Marcín vám představí dvě varianty přípravy a k tomu přidá luxusní grilovaný  bůček a také pro odlehčení recept na skvělou přípravu kuřecího masa.

A co si uvaříme ?

Smažené kuře v jogurtu, bramborové pyré s bylinkami, salát s ředkvičkami
*

Grilovaný bůček na pánvi, česneková omáčka se sezamem, salát s perilou křovitou

*

Vepřové ribsy s domácí bbq omáčkou, rozpečený chleba

(uděláme si 2 varianty)

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

 

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři