Vepřová žebírka - spareribs, je to úzký pásek žeber, uříznutý od páteře pod kotletou. Jsou velice vhodná na pečení a grilování. Při správném tepelném zpracování jsou velmi šťavnatá a křehká. Zdeněk Marcín vám představí dvě varianty přípravy a k tomu přidá luxusní grilovaný bůček a také pro odlehčení recept na skvělou přípravu kuřecího masa.
A co si uvaříme ?
Smažené kuře v jogurtu, bramborové pyré s bylinkami, salát s ředkvičkami
*
Grilovaný bůček na pánvi, česneková omáčka se sezamem, salát s perilou křovitou
*
Vepřové ribsy s domácí bbq omáčkou, rozpečený chleba
(uděláme si 2 varianty)
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.