Grosseto

Bůček a žebírka

ZDENĚK MARCÍN

Krásně vypečená vepřová žebírka obalená šťavnatým masem jsou zkrátka nadpozemská dobrota. A když k tomu přidáte grilovaný bůček na pánvi, máte hostinu pro partu přátel

Vepřová žebírka - spareribs, je to úzký pásek žeber, uříznutý od páteře pod kotletou. Jsou velice vhodná na pečení a grilování. Při správném tepelném zpracování jsou velmi šťavnatá a křehká. Zdeněk Marcín vám představí dvě varianty přípravy a k tomu přidá luxusní grilovaný  bůček a také pro odlehčení recept na skvělou přípravu kuřecího masa.

A co si uvaříme ?

Smažené kuře v jogurtu, bramborové pyré s bylinkami, salát s ředkvičkami
*

Grilovaný bůček na pánvi, česneková omáčka se sezamem, salát s perilou křovitou

*

Vepřové ribsy s domácí bbq omáčkou, rozpečený chleba

(uděláme si 2 varianty)

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři