Grosseto

Klasické těstoviny a omáčky

PAVEL ROUBÍČEK

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Náplň kurzu

Naučíte se rozpoznat různé druhy těstovin, dozvíte se k jakým pokrmům jsou jednotlivé druhy těstovin vhodné a
jak rozpoznat kvalitu těstovin. Řekneme Vám, kde kvalitní těstoviny zakoupíte a jak správně vařit různé druhy těstovin.
Uvaříme si základní omáčky k těstovinám včetně oblíbeného boloňského ragů.

Co si uvaříme

Spaghetti alla carbonara
Spaghetti „aglio, olio e peperoncino“
Penne all‘ amatriciana
Tagliatelle con ragu alla Bolognese


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři