Náplň kurzu
Čerstvé těstoviny, poctivé omáčky a pravý italský styl. Naučte se kouzlo jednoduchosti, které dělá z italské kuchyně světový fenomén.
Pod vedením Pavla Roubíčka, šéfkuchaře restaurace Grosseto, se naučíte připravovat domácí těstoviny od úplného základu – od správného zpracování těsta po tvarování různých druhů. Společně k nim vytvoříte autentické italské omáčky, které zvýrazní chuť každého sousta.
Dozvíte se, jak dosáhnout dokonalé konzistence, jak těstoviny správně kombinovat s omáčkami a proč je právě jednoduchost klíčem k dokonalému výsledku.
Uvaříme si základní omáčky k těstovinám včetně oblíbeného boloňského ragů.
Co si uvaříme ?
Spaghetti alla carbonara
Spaghetti „aglio, olio e peperoncino“
Penne all‘ amatriciana
Tagliatelle con ragu alla Bolognese
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.
Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den
s dokonalými pokrmy na talíři!




