Grosseto

Klasické těstoviny a omáčky

PAVEL ROUBÍČEK

Naučte se připravovat čerstvé italské těstoviny od základu a doplňte je omáčkami, které tvoří srdce italské kuchyně. Jednoduché suroviny, správná technika a autentická chuť – přesně tak, jak to dělají Italové.

Náplň kurzu

Čerstvé těstoviny, poctivé omáčky a pravý italský styl. Naučte se kouzlo jednoduchosti, které dělá z italské kuchyně světový fenomén.

Pod vedením Pavla Roubíčka, šéfkuchaře restaurace Grosseto, se naučíte připravovat domácí těstoviny od úplného základu – od správného zpracování těsta po tvarování různých druhů. Společně k nim vytvoříte autentické italské omáčky, které zvýrazní chuť každého sousta.
Dozvíte se, jak dosáhnout dokonalé konzistence, jak těstoviny správně kombinovat s omáčkami a proč je právě jednoduchost klíčem k dokonalému výsledku.

Naučíte se rozpoznat různé druhy těstovin, dozvíte se k jakým pokrmům jsou jednotlivé druhy těstovin vhodné a
jak rozpoznat kvalitu těstovin. Řekneme Vám, kde kvalitní těstoviny zakoupíte a jak správně vařit různé druhy těstovin.
Uvaříme si základní omáčky k těstovinám včetně oblíbeného boloňského ragů.

Co si uvaříme ?

Spaghetti alla carbonara
Spaghetti „aglio, olio e peperoncino“
Penne all‘ amatriciana
Tagliatelle con ragu alla Bolognese

Co je součástí kurzu ?

 

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda

Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

 

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.

Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den

s dokonalými pokrmy na talíři!

Termíny kurzů

19. 11. Středa

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravovat čerstvé italské těstoviny od základu a doplňte je omáčkami, které tvoří srdce italské kuchyně. Jednoduché suroviny, správná technika a autentická chuť – přesně tak, jak to dělají Italové.

Objednat jako náhradník
3890
5. 2. Čtvrtek

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravovat čerstvé italské těstoviny od základu a doplňte je omáčkami, které tvoří srdce italské kuchyně. Jednoduché suroviny, správná technika a autentická chuť – přesně tak, jak to dělají Italové.

Objednat kurz
3890
Zbývá 16 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři