Grosseto

Podzimní menu Pavla Berkyho

PAVEL BERKY

Nemusíte používat drahé suroviny, a přesto dokážete vykouzlit chutná jídla, která potěší celou rodinu. Pavel Berky Vás naučí jak na srnčí hřbet. Zkusíte si netradiční techniky úprav surovin. Celé kulinaření zakončíte perfektním stylingem. Je na co se těšit !

Cibulačka je klasika, kterou  zná už skoro každý, ale přípravy jsou různé. Pavel Vás naučí jak připravit "dokonalou" francouzskou cibulačku.  Upečeme si omácí pečivo a na závěr vás čeká sladké překvapení. Přijďte na kurz s Pavlem Berkym, kde si užijete hodně závaby a naučíte se další skvělé recepty. 

 

A co si uvaříme ?

 

Luxusní tatarák s domácím pečivem

 

Dokonalá francouzská cibulačka

 

Srnčí hřbet 

karlovarský knedlík a omáčka z červeného vína

 

Sladké překvapení od Pavla

 

Jako dárek si můžete zakoupit kuchařskou knihu Pavla Berkyho s věnováním !!!!

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

30. 10. Středa

Podzimní menu Pavla Berkyho Pavel Berky 16:30 - 21:00

Nemusíte používat drahé suroviny, a přesto dokážete vykouzlit chutná jídla, která potěší celou rodinu. Pavel Berky Vás naučí jak na srnčí hřbet. Zkusíte si netradiční techniky úprav surovin. Celé kulinaření zakončíte perfektním stylingem. Je na co se těšit !

Objednat kurz
3890
Zbývá 15 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři