Cibulačka je klasika, kterou zná už skoro každý, ale přípravy jsou různé. Pavel Vás naučí jak připravit "dokonalou" francouzskou cibulačku. Upečeme si omácí pečivo a na závěr vás čeká sladké překvapení. Přijďte na kurz s Pavlem Berkym, kde si užijete hodně závaby a naučíte se další skvělé recepty.
A co si uvaříme ?
Luxusní tatarák s domácím pečivem
Dokonalá francouzská cibulačka
Srnčí hřbet
karlovarský knedlík a omáčka z červeného vína
Sladké překvapení od Pavla
Jako dárek si můžete zakoupit kuchařskou knihu Pavla Berkyho s věnováním !!!!
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.