Grosseto

Italské pečivo

ROBERT ŠTRBA

Italské pečivo je rozmanité napříč celou Itálií. Liší se procesy, ingrediencemi, tvary i tradicemi. Recepty se dědí z generace na generaci a těch druhů je tolik, že se nedají ani všechny zmínit. My se pokusíme naučit Vás ty naše oblíbené.

Typický italský chléb je foccacia, kterou si můžete z několika málo ingrediencí připravit sami doma. A ve finále je pouze na vás, čím si ji dochutíte! Naučíme vás tři základní druhy. Dalším oblíbeným italským pečiem je  Ciabatta (italsky doslovně bačkora či pantofel), která se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Při kurzu Vás Robert Štrba šéfpizzař restaurace Grosseto naučí i náš italksý chléb, na kterém si pochutnáváte při návštěvě restaurace.

Co si upečeme ?

Výborná domácí Foccacia ( slaná, olivová, tomatová )

Pravá italská Ciabatta 

Oblíbené Grissini

Náš nadýchaný italský chléb

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

14. 1. Pátek

Italské pečivo Robert Štrba 10:00 - 15:00

Italské pečivo je rozmanité napříč celou Itálií. Liší se procesy, ingrediencemi, tvary i tradicemi. Recepty se dědí z generace na generaci a těch druhů je tolik, že se nedají ani všechny zmínit. My se pokusíme naučit Vás ty naše oblíbené.

Objednat kurz
2800
2. 2. Středa

Italské pečivo Robert Štrba 10:00 - 15:00

Italské pečivo je rozmanité napříč celou Itálií. Liší se procesy, ingrediencemi, tvary i tradicemi. Recepty se dědí z generace na generaci a těch druhů je tolik, že se nedají ani všechny zmínit. My se pokusíme naučit Vás ty naše oblíbené.

Objednat kurz
2800

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři