Grosseto

Maso a omáčky

ZDENĚK MARCÍN

Připravili jste si v pánvi skvělé maso, ale chybí vám k němu omáčka? Pokud možno rychlá, aby maso nemuselo dlouho čekat, než ji vyrobíte? Žádný problém. Naučíme Vás jak na rychlé omáčky jednou a provždy vyzrát.




Bez omáčky není jídlo nikdy kompletní. Stejně jako salát potřebuje zálivku, stejně jako smažený sýr potřebuje tatarku, tak i maso na talíři přímo žadoní o omáčku, se kterou mu to líp klouže do krku.

Co si uvaříme

Carpaccio s jemnou omáčkou, salát z rukoly a parmezánu

 

Kotleta z přeštického prasátka, restované zelí se slaninou a rychlý sos z portského vína

 

Vyzrálá hovězí veverka s bernskou omáčkou, pečený květák

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.


Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři