Grosseto

Recepty à la España

ZDENĚK KŘÍŽEK

Zdeněk Křížek Vás zavede do Španělska, země zdravé a lehké kuchyně, kde nejpoužívanějšími ingrediencemi jsou olivový olej, čerstvá zelenina, ryby či mořské plody.

Oblíbenými pokrmy ve Španělsku jsou Tapas - jakékoli menší předkrmy (chuťovky) k vínu nebo pivu. Ve Španělsku se tyto tapasy těší veliké oblibě a existují i tapas bary výhradně zaměřené na tyto pokrmy. Paella - nejznámější španělský pokrm, šafránové rizoto ve speciální pánvi, ve které se připravuje i podává. Základní přísadou je maso, zelenina nebo mořské plody. Variant a kombinací je mnoho podle jednotlivých regionů i podle sezón. Rizoto bývá sytě žluté díky množství šafránu, které dodává jídlu typickou chuť. Všechyn tyto typické pokrmy se naučíte a můžete s nimi v létě oslnit vaší zahradní party.

 

A co budeme vařit ?

 

Selekce Tapas bar

Marinované krevety, vaječná tortilla, mrkvový humus, gazpacho, marinovaná zelenina

 příprava marinovaných krevet včetně Španělské torilli, gazpacha

-

Empanadas

Hovězí ragů, olivy, salsa Roja

příprava taštiček Empanadas včetně hovězího ragů doplněný salsou Roja

 

Paella z mořských plodů

Kalamáry, vongole, artyčoky, šafrán

celková příprava Španělské Paelly, čištění kalamár a mušlí vongole s artyčoky

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

29. 5. Středa

Recepty à la España Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Zdeněk Křížek Vás zavede do Španělska, země zdravé a lehké kuchyně, kde nejpoužívanějšími ingrediencemi jsou olivový olej, čerstvá zelenina, ryby či mořské plody.

Objednat kurz
3990
Zbývají 2 volná místa

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři