Grosseto

Steaky z hovězího masa

ZDENĚK MARCÍN

N O V I N K A !!! V kurzu Zdeňka Marcína se naučíme jaké maso nakupovat, jak ho uchovávat, zpracovávat a připravovat. Také se dozvíte čemu se raději vyhnout a čeho se naopak nebát.

Co si uvaříme

Svíčková s tymiánovou omáčkou

pečené česnekové brambory a mrkev

Vysoký roštěnec

grilovaná hlíva a aioli

Hovězí flank

chimichurri, opečená bageta

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

31. 1. Úterý

Steaky z hovězího masa Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

N O V I N K A !!! V kurzu Zdeňka Marcína se naučíme jaké maso nakupovat, jak ho uchovávat, zpracovávat a připravovat. Také se dozvíte čemu se raději vyhnout a čeho se naopak nebát.

Obsazeno
3790

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři