Grosseto

Steaky z hovězího masa

ZDENĚK MARCÍN

N O V I N K A !!! V kurzu Zdeňka Marcína se naučíme jaké maso nakupovat, jak ho uchovávat, zpracovávat a připravovat. Také se dozvíte čemu se raději vyhnout a čeho se naopak nebát.




Co si uvaříme

Svíčková s tymiánovou omáčkou

pečené česnekové brambory a mrkev

Vysoký roštěnec

grilovaná hlíva a aioli

Hovězí flank

chimichurri, opečená bageta

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři