Grosseto

Steaky z hovězího masa

ZDENĚK MARCÍN

V kurzu Zdeňka Marcína se naučíme jaké maso nakupovat, jak ho uchovávat, zpracovávat a připravovat. Také se dozvíte čemu se raději vyhnout a čeho se naopak nebát. Naučíte se připravit steaky, tak aby byli šťavnaté !!!

Co si uvaříme ?

Svíčková s tymiánovou omáčkou

pečené česnekové brambory a mrkev

Vysoký roštěnec

grilovaná hlíva a aioli

Hovězí flank

chimichurri, opečená bageta

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři