Dokonale propečený steak je symbolem kuchařského umění – a zároveň pokrmem, který potěší každého milovníka masa. Na tomto kurzu se naučíte, jak správně připravit různé druhy hovězích steaků, rozeznat jejich chuťové nuance a vytvořit k nim dokonalé přílohy i omáčky.
Pod vedením Zdeňka Marcína si osvojíte techniky grilování, restování i správného odpočinutí masa, aby bylo vždy křehké, šťavnaté a plné chuti. Čeká vás voňavý večer, který provoní tymián, česnek, máslo a poctivé maso v té nejlepší formě.
A co si uvaříme ?
Svíčková s tymiánovou omáčkou
jemně šťavnatá, doplněná o pečené česnekové brambory a karamelizovanou mrkev
Vysoký roštěnec
dokonale grilovaný, podávaný s voňavou grilovanou hlívou a krémovým aioli
Hovězí flank
marinovaný s pikantním chimichurri, servírovaný s křupavou opečenou bagetou
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.
Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den
s dokonalými pokrmy na talíři!




