Grosseto

Dokonalé kachní maso

ZDENĚK MARCÍN

Kachna – symbol české kuchyně, který nikdy neomrzí. ? Přijďte si vychutnat kurz, ve kterém se naučíte připravovat kachní maso na různé způsoby – od poctivé pečené kachny se zelím až po delikátní prsa a nevšední ragú ze srdíček. Pod vedením Zdeňka Marcína objevíte, jak z této tradiční suroviny vykouzlit dokonale křehké, šťavnaté a chuťově vyvážené pokrmy.

Čekají vás poctivé recepty, vůně pečené kachny i moderní pojetí klasiky – prostě kachní hody, které si zamilujete! Kachní maso má u nás dlouholetou tradici. V české kuchyni se nejčastěji podává se zelím, špenátem a knedlíkem — a my se k této klasice hrdě hlásíme! 
Zdeněk Marcín si pro vás připravil menu, které propojuje tradici s moderním pojetím. Čekají vás kachní hody, jaké jste ještě nezažili. A na závěr? Sladká tečka, která podtrhne celé menu — jemný dezert, který Zdeněk zvolil tak, aby dokonale ladil s chutí kachního masa a příjemnou atmosférou večera

 A co si uvaříme ?

 

Pečená kachna

s bramborovými šiškami, červené zelí, kachní šťáva

 

Grilovaná kachní prsa

pyré z pečeného celeru

 

Ragú z kachních srdíček

 bylinkový knedlík

 

Bramborové šišky na sladko

s restovanou strouhankou a máslem 

 

 

Co je součástí kurzu ?

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda

Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

 

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.

Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den

s dokonalými pokrmy na talíři!

 

 

Termíny kurzů

15. 4. Středa

Dokonalé kachní maso Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

Kachna – symbol české kuchyně, který nikdy neomrzí. ? Přijďte si vychutnat kurz, ve kterém se naučíte připravovat kachní maso na různé způsoby – od poctivé pečené kachny se zelím až po delikátní prsa a nevšední ragú ze srdíček. Pod vedením Zdeňka Marcína objevíte, jak z této tradiční suroviny vykouzlit dokonale křehké, šťavnaté a chuťově vyvážené pokrmy.

Objednat kurz
3490
Zbývá 16 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři