Čekají vás poctivé recepty, vůně pečené kachny i moderní pojetí klasiky – prostě kachní hody, které si zamilujete! Kachní maso má u nás dlouholetou tradici. V české kuchyni se nejčastěji podává se zelím, špenátem a knedlíkem — a my se k této klasice hrdě hlásíme!
Zdeněk Marcín si pro vás připravil menu, které propojuje tradici s moderním pojetím. Čekají vás kachní hody, jaké jste ještě nezažili. A na závěr? Sladká tečka, která podtrhne celé menu — jemný dezert, který Zdeněk zvolil tak, aby dokonale ladil s chutí kachního masa a příjemnou atmosférou večera
A co si uvaříme ?
Pečená kachna
s bramborovými šiškami, červené zelí, kachní šťáva
Grilovaná kachní prsa
pyré z pečeného celeru
Ragú z kachních srdíček
bylinkový knedlík
Bramborové šišky na sladko
s restovanou strouhankou a máslem
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.
Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den
s dokonalými pokrmy na talíři!




