Grosseto

Dokonalé kachní maso

ZDENĚK MARCÍN

Kachní maso má u nás dlouholetou tradici. V české kuchyni se typicky podává se zelím či se špenátem a s knedlíkem. Zdeněk Marcín pro vás připravil i další chody, přijďte si užít kachní hody !!!

Máme pro vás recept na tradiční kachnu se zelím a bramborovými šiškami. Gurmáni jistě ocení také recept na vynikající kachní prsa a abychom měli  i něvo nevšedního zkusíme pokrm z kachních srdíček.

 Co si uvaříme 

 

Pečená kachna s bramborovými šiškami, červené zelí, kachní šťáva

*

Grilovaná kachní prsa, pyré z pečeného celeru

*

Ragu z kachních srdíček, bylinkový knedlík

*

Bramborové šišky na sladko z restovanou strouhankou a máslem 

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

9. 11. Středa

Dokonalé kachní maso Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

Kachní maso má u nás dlouholetou tradici. V české kuchyni se typicky podává se zelím či se špenátem a s knedlíkem. Zdeněk Marcín pro vás připravil i další chody, přijďte si užít kachní hody !!!

Objednat kurz
3400
Zbývá 11 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři