Co ještě nevíte o Honzvi Horákovi ? Kuchař Jan Horák, který mluví anglicky, německy, italsky a zvládne i ruštinu, nelituje, že nešel ve šlépějích svých právnických rodičů. Zkušenosti sbírá celý život. A učil se od těch nejlepších. V Miláně třeba od Carla Cracco, šéfkuchaře, který byl součástí prvního týmu, jenž v Itálii získal michelinskou hvězdu. Předloni pracoval zase v restauraci Jordnær v Dánsku pod vedením Erica Vildgaarda. a to je jen zlomek toho co Honzo prožil a kde získával zkušenosti. Přihlížet takovému šékucahři je samo o sobě zážitkem a ochutnat jídla, která si společně přirpavíte to nezažijete v žádné restauraci, pouze u nás. Tak neváhejte a přijďte !
A co budeme vařit ?
Kachní prso
rybíz, lilek, meruňky, bobkový list
Hovězí loupaná plec a telecí brzlík
okurky, knedlíček, kvas
Mořský vlk
brokolice, mušle, rajčata, olivy
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.