Grosseto

Maso a ryby v podání Honzy Horáka

JAN HORÁK

Honza Horák se chystá na národní kolo soutěže Bocuse d’Or, kterému se také přezdívá kuchařský Oscar, a příští rok se chystá na olympiádu s juniorským národním týmem. Zastaví se na chvíli u nás v Kulinářské akademii, aby nám ukázal jak vypadá menu v jeho podání.

Co ještě nevíte o Honzvi Horákovi ? Kuchař Jan Horák, který mluví anglicky, německy, italsky a zvládne i ruštinu, nelituje, že nešel ve šlépějích svých právnických rodičů. Zkušenosti sbírá celý život. A učil se od těch nejlepších. V Miláně třeba od Carla Cracco, šéfkuchaře, který byl součástí prvního týmu, jenž v Itálii získal michelinskou hvězdu. Předloni pracoval zase v restauraci Jordnær v Dánsku pod vedením Erica Vildgaarda. a to je jen zlomek toho co Honzo prožil a kde získával zkušenosti. Přihlížet takovému šékucahři je samo o sobě zážitkem a ochutnat jídla, která si společně přirpavíte to nezažijete v žádné restauraci, pouze u nás. Tak neváhejte a přijďte !

 

A co budeme vařit ?

 

Kachní prso

rybíz, lilek, meruňky, bobkový list

 

Hovězí loupaná plec a telecí brzlík 

okurky, knedlíček, kvas 

 

Mořský vlk

brokolice, mušle, rajčata, olivy 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

25. 9. Středa

Maso a ryby v podání Honzy Horáka Jan Horák 16:30 - 21:00

Honza Horák se chystá na národní kolo soutěže Bocuse d’Or, kterému se také přezdívá kuchařský Oscar, a příští rok se chystá na olympiádu s juniorským národním týmem. Zastaví se na chvíli u nás v Kulinářské akademii, aby nám ukázal jak vypadá menu v jeho podání.

Objednat kurz
4100
Zbývá 16 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři