Grosseto

Základy přípravy italské pizzy

ROBERT ŠTRBA

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Náplň kurzu

Příprava těsta na pizzu - hnětení, boulování, zrání a uchování
Technika roztahování těsta
Příprava surovin na jednotlivé pizzy a jaké suroviny používat
Výroba a pečení jednotlivých pizz

Co si upečeme

Margherita di bufala
Calzone Primavera (plněná)
Arrotolata (zatočená)
 
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
 
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.
 

Termíny kurzů

12. 6. Středa

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:00

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat jako náhradník
3690
11. 7. Čtvrtek

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:00

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat jako náhradník
3690

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři