Grosseto

Napříč Vietnamem a Thajskem

MARCELA VUONG

Jídlo ve Vietnamu je famózní, zdravé a překvapí vás nejen svou rozmanitostí, barevností, ale také jedinečnou chutí a autenticitou. Autentický je i náš kurz s Marcelou VUONG, která Vás ráda a mile provede Vietnamem.

Pokrmy ve Vietnamu jsou pestré, krásně zdobené, častá je rybí a krevetová omáčka a chilli papričky. V thajsku je to stejné a tak si dáme rovnou pokrmy z obou těchto destinací, se kterými se setkáte v každém asijském bistru. Jaké pokrmy nám připraví Marcela a jak budou chutnat se přijďte přesvědčit sami. Mango sticky rice je thajský národní dezert, který se tradičně jí rukama. Skládá se jen z několika surovin, ale je naprosto výborný!

 

Co si  uvaříme ?

 

Pomelo salát s krevetami

 

Thajské Pad Thai 

 

Mango sticky rice 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři