Grosseto

Vaření s Romanem Paulusem

ROMAN PAULUS

Vaření s Romanem Paulusem - michelinským šéfkuchařem, je záruka kvality okořeněná chutěmi, které ještě neznáte.

Nový kurz s Romanem Paulusem bude zaměřen na v Česku nejoblíbenější jídlo z hovězího masa - líčka. Nejsou právě nejlevnější a u řezníka si je obvykle musíte objednat s předstihem. Právě hovězí líčka jsou totiž přímo skvělá – trochu jako krátká žebírka, trochu jako kližka, ale lepší než obojí dohromady. Jemnější, šťavnatější, prostě jedna velká dobrota. Jen se musí vědět, jak na ně. Všechny důležité rady se od Romana Pauluse dozvíte a ještě mnoho dalších cenných informací si odnesete a na jaře můžete doma překvapit vlastním menu.

 

A co budeme vařit  ?

 

Mušle svatého Jakuba

 květáková kaše a lanýžový olej

 

Treska pečená v papilotě

fenykl, olivy, rajčata

 

Dušené vepřové líčko

na víně

 

Tarte tatin

jablka, karamelová omáčka

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři