Nový kurz s Romanem Paulusem bude zaměřen na v Česku nejoblíbenější jídlo z hovězího masa - líčka. Nejsou právě nejlevnější a u řezníka si je obvykle musíte objednat s předstihem. Právě hovězí líčka jsou totiž přímo skvělá – trochu jako krátká žebírka, trochu jako kližka, ale lepší než obojí dohromady. Jemnější, šťavnatější, prostě jedna velká dobrota. Jen se musí vědět, jak na ně. Všechny důležité rady se od Romana Pauluse dozvíte a ještě mnoho dalších cenných informací si odnesete a na jaře můžete doma překvapit vlastním menu.
A co budeme vařit ?
Mušle svatého Jakuba
květáková kaše a lanýžový olej
Treska pečená v papilotě
fenykl, olivy, rajčata
Dušené vepřové líčko
na víně
Tarte tatin
jablka, karamelová omáčka
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.