Grosseto

Severní Vietnam

MARCELA VUONG

V severním Vietnamu se kuchyně trochu liší podle toho kde se nacházíte, zda v horách či ve městě. Jaká jídla jsou obvyklá pro jednotlivé části, jaké suroviny se používají a co je zde zvykem Vám při kurzu vaření bude vyprávět Marcela VUONG.




Vietnamská kuchyně je jednoduchá a racionální. Má velmi blízko k čínské kuchyni, protože Vietnamci převzali od čínských kuchařů princip vaření – snaží se najít rovnováhu mezi kontrastními chutěmi, vůněmi i konzistencí pokrmu. Tradičním pokrmem pro severní Vietnam je Phở Bò, vietnamské snídaňové jídlo. Jde o silný vývar z morkových kostí, hovězího masa, cibule a koření, obsahuje hlavně černý kardamom, badyán, skořici a hřebíček. součástí jsou i ploché nudle Phở a další důležité ingredience, které dělají tuto polévku jedinečnou. Nučíme Vás jak na to !!!

Co si uvaříme


SALÁT SE SKLENĚNÝMI NUDLEMI


SMAŽENÉ ZÁVITKY Nem rán


POLÉVKA Phở Bò

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři