Grosseto

Štavnaté grilování

JAN HORÁK

Jak maso dobře ugrilovat, aby nebylo tvrdé a zůstalo šťavnaté? Tipy a triky, které vám usnadní přípravu masa na grilu a ušetří zklamané chvíle. Máme pro vás masový grilovací kurz.

Co je základem dobrého steaku ? Bez kvalitního vyzrálého masa se neobejdete. Je jen na vás, zda máte rádi šťavnatější a výraznější chuť masa, která je typická pro Květovou špičku- Picanha. Nesmíme zapomínat také na skvělé vepřové , tentokrát šáhneme po opravdové lahůdce, kterou je Tomahawk. Třešničkou na dortu bude jehněčí masíčko, pěkně kořeněné.

 

A co budeme grilovat ?

 

Masa

Hovězí picanha

Vepřový tomahawk 

Jehněčí kofte 

 

Přílohy

Tabuleh 

hlávkový salát se špekem

Patatas bravas 

 

Omáčky

Tahini a jogurt

Tzatziki 

Mango chilli salsa 

 

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity osmi účastníků.

Termíny kurzů

15. 8. Čtvrtek

Štavnaté grilování Jan Horák 16:00 - 20:00

Jak maso dobře ugrilovat, aby nebylo tvrdé a zůstalo šťavnaté? Tipy a triky, které vám usnadní přípravu masa na grilu a ušetří zklamané chvíle. Máme pro vás masový grilovací kurz.

Objednat kurz
4300
Zbývá 11 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři