Grosseto

Asijské stir fry nudle

ZDENĚK KŘÍŽEK

Původem čínská technika stir-fry je jedním z nejjednodušších, nejrychlejších a také nejzdravějších způsobů vaření. Inspiraci najdete na tomto kurzu se Zdeňkem Křížkem

Kuchařská technika stir-fry se používá ve většině asijských kuchyní a znamená v překladu míchej a smaž. Bez pořádného woku to nepůjde. Jeho tvar vyžaduje jen minimální množství oleje a díky rovnoměrnému vedení tepla se příprava jídla hodně urychlí. Nepodceňujte přípravu a nebojte se experimentovat. Přijďte si vyzkoušet tehniku stir-fry.

 

A co budeme vařit ?

 

Vietnamské stir fry nudle

krevety, citrónová tráva, omáčka z rýžového vína Shao Xing

Příprava restovaných rýžových nudlí Vermicelli ve wok pánvi, včetně čištění krevet a přípravy omáčky z rýžového vína Shao Xing

 

Indonéské nudle Mie – goreng

kachní prsa, pak choi, koriandr, tamarindová BBQ omáčka

Příprava indonéských vaječných nudlí Shan Shi Mie, včetně marinování kachních prsou BBQ z tamarindu

 

Japonské restované nudle Yaki Udon

kuřecí tempura, zázvor, teriyaki omáčka

Příprava japonských nudlí Yaki Udon, včetně ukázky kuřecí tempůry a teriyaki omáčky

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři