Grosseto

Velký masový kurz

JIŘÍ ROITH

Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, které jsou postavené na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu konkrétních kulinářských technik.

Ukážeme si, jak ručně nakrájet hovězí tatarák a jak si správně namíchat burger z mletého masa. Naučíme se tři způsoby přípravy hovězího steakového masa - na pánvi, kombinace pánev a trouba a oblíbený sous-vide. 
Chybět nebude ani příprava demi - glace omáčky, kterou si připravíme poctivě a od základu.

Co si uvaříme

Ručně krájený hovězí tatarák
vyzrálá svíčková

Ručně mletý hovězí burger v domácí housce
irský chuck roll

Hovězí steak z vyzrálé svíčkové, hovězí demi-glace
tři druhy úpravy
 

V ceně tohoto kurzu je přístup do online videokurzů Kulinářského umění na měsíc zdarma!
http://www.kulinarskeumeni.cz

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.


Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

31. 10. Čtvrtek

Velký masový kurz Jiří Roith 16:30 - 21:00

Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, které jsou postavené na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu konkrétních kulinářských technik.

Objednat jako náhradník
3200

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři