Ricardo de Lima, italský šéfkuchař původem z Brazílie, si nese zkušenosti z michelinských restaurací světa a na tomto kurzu vás naučí od základu 3 tradiční italské chody. I když bude Ricardo vést kurz v angličtině, nemusíte se obávat, vše bude překládat a na kurzu mu bude asistovat Kristína Nemčková.
With an Italian in the kitchen, that’s how we could name this unique course of Italian specialties. Ricardo de Lima, a chef originally from Brazil, spent his childhood with his family in Italy. Later, he gained his professional experience around the world. He worked in the three-Michelin-starred restaurant Geranium and the two-Michelin-starred Alchemist in Copenhagen, Denmark. He is a recent graduate of the prestigious Uccelin educational program, where he completed month-long internships at three other Michelin-starred restaurants: Osteria Francescana in Italy, Magdalena in Switzerland, and Quintonil in Mexico.
Ricardo & Kristína vás naučí připravit od základu tradiční italské chody
Ricardo & Kristína will teach you how to prepare traditional Italian dishes from base
Vitello tonnato - křehké telecí maso, tuňák, kapary
Vitello tonnato - tender veal, tuna, capers
Lasagna verde alla bolognese - příprava od těstovin až po bolognese omáčku
Lasagna verde alla bolognese - from pasta to bolognese sauce
Tiramisù - domácí tiramisu
Tiramisù - homemade tiramisu
Kurz bude probíhat v anglickém jazyce s možností překladu.
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity osmi účastníků.