Grosseto

With an Italian in the kitchen
S Italem v kuchyni

RICARDO DE LIMA

S Italem v kuchyni, tak bychom mohli nazvat tento unikátní kurz italských specialit. Ricardo de Lima, šéfkuchař původem z Brazílie, ale své dětství prožil s rodinou v Itálii. Později sbíral své pracovní zkušenosti po světě. Pracoval v třimichelinské restauraci Geranium nebo dvoumichelince Alchemist v dánské Kodani. Je čerstvým absolventem přestižního vzdělávacího programu Uccelin, ve kterém absolvoval měsíční stáže v dalších třech michelinských restauracích jako je italská Osteria Francescana, švýcarská Magdalena nebo Quintonil v Mexiku. Asistovat Rivardovi bude známá mladá a talentovaná Kristína Nemčková.

Ricardo sbíral své pracovní zkušenosti po světě. Pracoval v třimichelinské restauraci Geranium nebo dvoumichelince Alchemist v dánské Kodani. Je čerstvým absolventem přestižního vzdělávacího programu Uccelin, ve kterém absolvoval měsíční stáže v dalších třech michelinských restauracích jako je italská Osteria Francescana, švýcarská Magdalena nebo Quintonil v Mexiku. 

With an Italian in the kitchen, that’s how we could name this unique course of Italian specialties. Ricardo de Lima, a chef originally from Brazil, spent his childhood with his family in Italy. Later, he gained his professional experience around the world. He worked in the three-Michelin-starred restaurant Geranium and the two-Michelin-starred Alchemist in Copenhagen, Denmark. He is a recent graduate of the prestigious Uccelin educational program, where he completed month-long internships at three other Michelin-starred restaurants: Osteria Francescana in Italy, Magdalena in Switzerland, and Quintonil in Mexico.

Ricardo vás naučí připravit od základu tradiční italské chody 

Ricardo will teach you how to prepare traditional Italian dishes from base

 

Vitello tonnato - křehké telecí maso, tuňák, kapary

Vitello tonnato - tender veal, tuna, capers

 

Lasagna verde alla bolognese - příprava od těstovin až po bolognese omáčku

Lasagna verde alla bolognese - from pasta to bolognese sauce

 

Tiramisù - domácí tiramisu

Tiramisù - homemade tiramisu

 

Kurz bude probíhat v anglickém jazyce s možností překladu.

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity osmi účastníků.

 

Termíny kurzů

23. 8. Pátek

S Italem v kuchyni Ricardo de Lima 16:30 - 21:00

S Italem v kuchyni, tak bychom mohli nazvat tento unikátní kurz italských specialit. Ricardo de Lima, šéfkuchař původem z Brazílie, ale své dětství prožil s rodinou v Itálii. Později sbíral své pracovní zkušenosti po světě. Pracoval v třimichelinské restauraci Geranium nebo dvoumichelince Alchemist v dánské Kodani. Je čerstvým absolventem přestižního vzdělávacího programu Uccelin, ve kterém absolvoval měsíční stáže v dalších třech michelinských restauracích jako je italská Osteria Francescana, švýcarská Magdalena nebo Quintonil v Mexiku. Asistovat Rivardovi bude známá mladá a talentovaná Kristína Nemčková.

Objednat kurz
3990
Zbývá 12 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři