Grosseto

Zvěřinová klasika z hostince U Jiskrů

MARTIN JISKRA

Zájezdní hostinec u Jiskrů - labužnická zastávka pro všechny pocestné na cestě mezi Pískem a Strakonicemi. Vy ale nemusíte jezdit tak daleko, mistr kuchyně Martin Jiskra přijal opět pozvání k nám do akademie a má pro vás další české lahůdky, tentokrát na téma "Lesů pán"

Zvěřina - maso ulovené ve volné přírodě. Maso je málo tučné, má jemnou strukturu, osobitou chuť a vůni. Má tmavou hnědočervenou barvu. Spotřeba zvěřiny je u nás velmi nízká, přestože toto maso je velmi cenné. Přijďte se naučit několik receptů ze zvěřiny a nahlédnout pod pokličku šéfkuchaři  Martinovi Jiskrovi !

 

A co budeme vařit ?

 

Salát z křepelčích vajec a nakládané zeleniny

 

Smažený jelení řízek plněný špenátem, teplý salát z jablek, dýně, zeleniny

 

Nahrubo sekaný karbanátek z divočáka s vůní uzených škvarků, bramborový buchtel plněný máslovými kaštany, hráškové pyré

 

Pečená červená řepa s perníkovou krustou a a borůvkovým žahourem

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

 

 

Termíny kurzů

19. 3. Úterý

Zvěřinová klasika z hostince U Jiskrů Martin Jiskra 16:30 - 21:00

Zájezdní hostinec u Jiskrů - labužnická zastávka pro všechny pocestné na cestě mezi Pískem a Strakonicemi. Vy ale nemusíte jezdit tak daleko, mistr kuchyně Martin Jiskra přijal opět pozvání k nám do akademie a má pro vás další české lahůdky, tentokrát na téma "Lesů pán"

Objednat kurz
4100
Zbývají 2 volná místa

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři