Grosseto

Moderní slovenská kuchyně Pavla Berkyho

PAVEL BERKY

Pavel Berky účastník soutěže MasterChef Česko 2019 Vám rád připraví pokrmy z jeho rodné země Slovenska. Podání jeho pokrmů bude v moderním pojetí a opět je složeno z různých chutí, které dokonale vystihují jeho kreativitu. Přijďte ochutnat a společně s Pavlem kulinařit!

Slovenskou kuchyni ovlivnila kuchyně česká, maďarská a německá. Základními surovinami jsou mléko a brambory. Mezi nejoblíbenější jídla patří brynzové halušky. Halušky nejsou složitouzáležitostí, ale k připravení opravdu kvalitních halušek je potřeba zkušenost. Pavel Berky Vám ukáže jak se halušky připravovali v jeho rodném kraji, hezky ručně. Další oblíbená surovina jsou brambory, z těch si připravíte lokše, které svět ještě neviděl. samozřejmě nemůže chybět hezky řízná polévka z kysaného zelí.

 

Co si uvaříme?

Krém z kysaného zelí, bramborová kroketa s klobásou, marinovaná sušená švestka

 

Špenátové halušky, brynzová espuma a slaninový prach

 

Lokše na způsob tacos s krkovicí a jablkem

 

DÁREK PRO VÁS - KUCHAŘSKÁ KNIHA PAVLA BERKYHO 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři