Grosseto

Moderní slovenská kuchyně Pavla Berkyho

PAVEL BERKY

Pavel Berky účastník soutěže MasterChef Česko 2019 Vám rád připraví pokrmy z jeho rodné země Slovenska. Podání jeho pokrmů bude v moderním pojetí a opět je složeno z různých chutí, které dokonale vystihují jeho kreativitu. Přijďte ochutnat a společně s Pavlem kulinařit!




Slovenskou kuchyni ovlivnila kuchyně česká, maďarská a německá. Základními surovinami jsou mléko a brambory. Mezi nejoblíbenější jídla patří brynzové halušky. Halušky nejsou složitouzáležitostí, ale k připravení opravdu kvalitních halušek je potřeba zkušenost. Pavel Berky Vám ukáže jak se halušky připravovali v jeho rodném kraji, hezky ručně. Další oblíbená surovina jsou brambory, z těch si připravíte lokše, které svět ještě neviděl. samozřejmě nemůže chybět hezky řízná polévka z kysaného zelí.

 

Co si uvaříme?

Krém z kysaného zelí, bramborová kroketa s klobásou, marinovaná sušená švestka

 

Špenátové halušky, brynzová espuma a slaninový prach

 

Lokše na způsob tacos s krkovicí a jablkem

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři