Grosseto

PAMPAS MARKET
Grilování argentinských mas

ZDENĚK KŘÍŽEK

Toužíte poznat pravou chuť Argentiny? Ale jak si argentinské steaky připravit aby byli šťavnaté a křehké? Základem je kvalitní a čerstvé argentinské maso. Maso z mladých býků pasoucích se na zelených a vlhkých rovinách Argentiny, zvaných Pampy. Spolupráci na tomto kurzu a dodávku kvalitního masa nám zaručí PAMPAS MARKET.

Také jste už někde slyšeli, že to nejlepší hovězí maso je to z Argentiny ? A je to pravda. Za kvalitou tamního masa stojí hlavně ničím nepřerušená a skutečně dlouhodobá tradice chovu hovězího skotu, ale i jeho zpracování. Tradičním předkrmem je Choripan (chorizo + pan) - klobáska v pečivu, vyzkoušíme si jeden skvělý recept. A dostáváme se k pupku, argentínci grilují flap i flank steak, obvykle se ponechává tukové krytí, díky němuž je pak maso ještě šťavnatější. Naše maso bude dodávat PAMPAS MARKET. Dodavatel, který funguje na trhu již 22 let a dováží argentinské maso prémiových kvalit v maximální čerstvosti.

 

Choripan - klobásy chorizo Argentino

Bylinková bageta, fermentovaná zelenina, olivy

 

Argentinský flank steak

Chřest, grilované pomeranče, polníček, ořechový tvaroh

Kompletní příprava flank steaku na grilu, doplněná salátem ze zeleného chřestu, grilovaných pomerančů granátového jablka a polníčku, příprava ořechového domácího tvarohu

 

Argentinský hovězí  nízký roštěnec Striploin

Maniok, brokolice, chimichurri salsa

Příprava a čištění argentinské svíčkové a grilu doplněná grilovaným Maniokem s brokolicí, kompletní příprava tradiční salzy Chimichurri

BONUSEM  tohoto kurzu bude 

- degustační ochutnávka vína z nejstarších a nejprestižnějších vinařství v Argentině

- slevový poukaz na nákup prémiového masa v Pampas Marketu

-  možnost zakoupit si na kurzu argentinské delikatesy či přímo tu nejkvalitnější flákotu masa za velmi příznivé ceny

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

25. 7. Čtvrtek

Grilování argentinských mas Zdeněk Křížek 16:00 - 20:30

Toužíte poznat pravou chuť Argentiny? Ale jak si argentinské steaky připravit aby byli šťavnaté a křehké? Základem je kvalitní a čerstvé argentinské maso. Maso z mladých býků pasoucích se na zelených a vlhkých rovinách Argentiny, zvaných Pampy. Spolupráci na tomto kurzu a dodávku kvalitního masa nám zaručí PAMPAS MARKET.

Objednat kurz
4500
Zbývá 7 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři