Také jste už někde slyšeli, že to nejlepší hovězí maso je to z Argentiny ? A je to pravda. Za kvalitou tamního masa stojí hlavně ničím nepřerušená a skutečně dlouhodobá tradice chovu hovězího skotu, ale i jeho zpracování. Tradičním předkrmem je Choripan (chorizo + pan) - klobáska v pečivu, vyzkoušíme si jeden skvělý recept. A dostáváme se k pupku, argentínci grilují flap i flank steak, obvykle se ponechává tukové krytí, díky němuž je pak maso ještě šťavnatější. Naše maso bude dodávat PAMPAS MARKET. Dodavatel, který funguje na trhu již 22 let a dováží argentinské maso prémiových kvalit v maximální čerstvosti.
Choripan - klobásy chorizo Argentino
Bylinková bageta, fermentovaná zelenina, olivy
Argentinský flank steak
Chřest, grilované pomeranče, polníček, ořechový tvaroh
Kompletní příprava flank steaku na grilu, doplněná salátem ze zeleného chřestu, grilovaných pomerančů granátového jablka a polníčku, příprava ořechového domácího tvarohu
Argentinský hovězí nízký roštěnec Striploin
Maniok, brokolice, chimichurri salsa
Příprava a čištění argentinské svíčkové a grilu doplněná grilovaným Maniokem s brokolicí, kompletní příprava tradiční salzy Chimichurri
BONUSEM tohoto kurzu bude
- degustační ochutnávka vína z nejstarších a nejprestižnějších vinařství v Argentině
- slevový poukaz na nákup prémiového masa v Pampas Marketu
- možnost zakoupit si na kurzu argentinské delikatesy či přímo tu nejkvalitnější flákotu masa za velmi příznivé ceny
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.