Grosseto

Chleby, housky a kaiserky

IVANA TOŠEROVÁ

Jste úplný začátečník a nebo jste již doma pečení chleba zkoušeli? Chcete si upéct svůj chléb ? Poradíme vám jak na to a k tomu vás naučíme jak péct a plést housky.

Domácí pečení umožňuje přizpůsobit chléb vlastním chutím a přidat třeba ořechy, semínka nebo jiné pochutiny dle valstní chuti.  Kváskový chleba je chutný a zdraví. . A s námi si ho připravíte krok za krokem.  Jak založit kvásek, jak se o něj starat a jak poznat, že je připraven? To vše a ještě víc bude náplní tohto kurzu, kterým vás provede zkušená pekařka Ivana Tošerová z věhlasné rodinné kavárny na Vysočině.

A co si upečeme ?

100% žitný chléb z žitného kvasu

vylepšený semínky, ořechy, brusinkami nebo i čokoládou, každý podle své chuti

 

Toastový chléb

z žitného kvasu

 

Příprava těsta na nadýchané housky a kaiserky, sypané lněným semínkem


naučíme se plést z jednoho pramenu

 

Pomazánky 

vajíčková s bylinkami, řepová s cream cheese

 

Všechny výrobky si odesete s sebou domů.

 V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři