Exkluzivní steakový večer pro opravdové milovníky masa. Vydejte se s námi do světa šťavnatých steaků a objevte rozdíly mezi legendární picanhou, roastbeefem, T-bone nebo Tomahawkem. Na tomto kurzu si připravíte a ochutnáte tři různé druhy prémiového masa – od svíčkové přes flank steak až po poctivý roštěnec. Naučíte se správné techniky přípravy, dozvíte se, jak vybrat maso podle řezu i zralosti a vychutnáte si degustaci, která potěší každého steakového fajnšmekra.
Hovězí tuk ve steakovém světě znamená chuť. Ukážeme Vám jak z hovězího loje připravit ochucené lojové máslo, kterým budeme steaky potírat, abychom jim dali co nejvíce chuti.
Naučíte se také jak ke steaku ugrilovat různé druhy zeleniny.
A co budeme grilovat?
Exkluzivní steakové maso
Picanha roastbeef nebo T-bone steak nebo Tomahawk z hovězího roštěnce
Degustace jednotlivých steaků
( vždy si připravíme a ochutnáme 3 druhy steaků z níže uvedeného seznamu )
- Hovězí svíčková
- Loupaná plec - Flat iron steak
- Loupaná plec - Top blade steak
- Nízký roštěnec
- Oponka
- Pupek (Flank steak)
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda.
Vybavení: Grilovací nástroje a zástěry zapůjčíme, grilujeme na Weber plnových grilech.
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.
UPOZORNĚNÍ :
Při tomto kurzu je možné vzít s sebou "DOPROVOD" použijte jako kód při objednávce
podmínky pro účast doprovodu
– možnost být plnohodnotně přítomen/a během celého kurzu, – sdílet příjemnou atmosféru, sledovat postupy a nasávat inspiraci, – ochutnat připravované pokrmy společně s hlavním účastníkem, – neomezená konzumace nápojů během kurzu, – žádná aktivní účast na vaření, žádné vlastní suroviny, cena nezahrnuje místo u grilu a pracovního stolu ani samostatnou porci
CENA ZA DOPROVOD MINUS 50%
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek,
kde nejen ochutnáte, ale i aktivně vytvoříte vynikající grilované pokrmy pod vedením Jirky Roitha.
Přijďte se s námi podělit o vášeň pro grilování a oslavte léto na talíři.