Hovězí tuk ve steakovém světě znamená chuť. Ukážeme Vám jak z hovězího loje připravit ochucené lojové máslo, kterým budeme steaky potírat, abychom jim dali co nejvíce chuti.
Naučíte se také jak ke steaku ugrilovat různé druhy zeleniny.
A co budeme grilovat?
Exkluzivní steakové maso
Picanha roastbeef nebo T-bone steak nebo Tomahawk z hovězího roštěnce
Degustace jednotlivých steaků
( vždy si připravíme a ochutnáme 3 druhy steaků z níže uvedeného seznamu )
- Hovězí svíčková
- Loupaná plec - Flat iron steak
- Loupaná plec - Top blade steak
- Nízký roštěnec
- Oponka
- Pupek (Flank steak)
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity osmi účastníků.