Grosseto

Velký masový kurz na grilu

JIŘÍ ROITH

Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, který je postavený na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale rovnou Vás naučíme podstatu kulinářské techniky přípravy MASA na grilu ! V tomto kurzu navíc ochutnáte několik zajímavých druhů steakových mas od větších kusů jako je například roastbeef z květové špičky s vysokým tukovým krytím, kterému se říká Picanha nebo T-bone steak nebo Tomahawk z hovězího roštěnce až po menší kusy jednotlivých steaků, jako je napříkald loupaná plec, která se dělí na Top blade steak a Flat iron steak, Oponka, Nízký roštěnec, Svíčková nebo Pupek (Flank steak). Steaková masa objednáváme od našich řezníků dle jejich dostupnosti, ale vždy se naučíme jak na grilu připravit jeden větší kus steakového masa a 3 druhy ostatních steakových mas.

Exkluzivní steakový večer pro opravdové milovníky masa. Vydejte se s námi do světa šťavnatých steaků a objevte rozdíly mezi legendární picanhou, roastbeefem, T-bone nebo Tomahawkem. Na tomto kurzu si připravíte a ochutnáte tři různé druhy prémiového masa – od svíčkové přes flank steak až po poctivý roštěnec. Naučíte se správné techniky přípravy, dozvíte se, jak vybrat maso podle řezu i zralosti a vychutnáte si degustaci, která potěší každého steakového fajnšmekra. 

Hovězí tuk ve steakovém světě znamená chuť. Ukážeme Vám jak z hovězího loje připravit ochucené lojové máslo, kterým budeme steaky potírat, abychom jim dali co nejvíce chuti. 

Naučíte se také jak ke steaku ugrilovat různé druhy zeleniny. 

 

A co budeme grilovat?

 

Exkluzivní steakové maso

Picanha roastbeef nebo T-bone steak nebo Tomahawk z hovězího roštěnce

 

Degustace jednotlivých steaků

( vždy si připravíme a ochutnáme 3 druhy steaků z níže uvedeného seznamu )

- Hovězí svíčková

- Loupaná plec - Flat iron steak

- Loupaná plec - Top blade steak

- Nízký roštěnec

- Oponka

- Pupek (Flank steak)

 

 

Co je součástí kurzu ?

 

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda.

Vybavení: Grilovací nástroje a zástěry zapůjčíme, grilujeme na Weber plnových grilech.

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.

UPOZORNĚNÍ :

Při tomto kurzu je možné vzít s sebou "DOPROVOD" použijte jako kód při objednávce

podmínky pro účast doprovodu 

– možnost být plnohodnotně přítomen/a během celého kurzu, – sdílet příjemnou atmosféru, sledovat postupy a nasávat inspiraci, – ochutnat připravované pokrmy společně s hlavním účastníkem, – neomezená konzumace nápojů během kurzu, – žádná aktivní účast na vaření, žádné vlastní suroviny, cena nezahrnuje místo u grilu a pracovního stolu ani samostatnou porci

CENA ZA DOPROVOD MINUS 50%

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek,

kde nejen ochutnáte, ale i aktivně vytvoříte vynikající grilované pokrmy pod vedením Jirky Roitha.

Přijďte se s námi podělit o vášeň pro grilování a oslavte léto na talíři. 

 

 

 

 

 

 

 

Termíny kurzů

22. 7. Úterý

Velký masový kurz na grilu Jiří Roith 16:00 - 20:30

Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, který je postavený na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale rovnou Vás naučíme podstatu kulinářské techniky přípravy MASA na grilu ! V tomto kurzu navíc ochutnáte několik zajímavých druhů steakových mas od větších kusů jako je například roastbeef z květové špičky s vysokým tukovým krytím, kterému se říká Picanha nebo T-bone steak nebo Tomahawk z hovězího roštěnce až po menší kusy jednotlivých steaků, jako je napříkald loupaná plec, která se dělí na Top blade steak a Flat iron steak, Oponka, Nízký roštěnec, Svíčková nebo Pupek (Flank steak). Steaková masa objednáváme od našich řezníků dle jejich dostupnosti, ale vždy se naučíme jak na grilu připravit jeden větší kus steakového masa a 3 druhy ostatních steakových mas.

Objednat kurz
4200
Zbývá 1 volné místo

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři