V dnešní cukrařině je entremet dort, který sestává z několika vrstev, které mají různou chuť a texturu. Navíc pokud jste si oblíbili kombinaci chuti malin s čokoládou, tento dort byste určitě měli vyzkoušet! Na kurzu se naučíme pracovat s lesklou glazurou, kterou si vyrobíme a také si ukážeme jak si připravit dekorace z čokolády.
Co si upečeme ?
Příprava těsta pro čokoládový piškot
Malinový coulis - malinová náplň
Pěna z tmavé čokolády - lehká, nadýchaná čokoládová pěna
Příprava zrcadlové polevy
Sestavení dortu
Nanesení zrcadlové polevy
Svůj výrobek si odnesete s sebou domů.
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.