Grosseto

Čokoládový Entremet

IVETA FABEŠOVÁ

Jste milovníci čokolády? Máte rádi dorty? V tom případě neváhejte a přijďte se naučit dort jako z cukrárny Ivety Fabešové.

V dnešní cukrařině je entremet dort, který sestává z několika vrstev, které mají různou chuť a texturu. Navíc pokud jste si oblíbili kombinaci chuti malin s čokoládou, tento dort byste určitě měli vyzkoušet! Na kurzu se naučíme pracovat s lesklou glazurou, kterou si vyrobíme a také si ukážeme jak si připravit dekorace z čokolády. 

 

Co si upečeme ?

 

Příprava těsta pro čokoládový piškot

Malinový coulis - malinová náplň

Pěna z tmavé čokolády - lehká, nadýchaná čokoládová pěna

Příprava zrcadlové polevy

Sestavení dortu

Nanesení zrcadlové polevy

 

Svůj výrobek si odnesete s sebou domů.

 V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři