Grosseto

Kurzy - pro Hobby kuchaře

VYBRAT KURZ

Kurzy Vás budou provázet ti největší odborníci pro daná témata (Zdeněk Pohlreich, Pavel Roubíček, Zdeněk Křížek, Khanh Ta, Iveta Fabešová nebo Honza Punčochář). Abyste se cítili na našich kurzech co nejlépe, o vše se postaráme - ať už to je správné kuchařské vybavení nebo třeba občerstvení v ceně kurzu (u nás dostanete v rámci kurzu veškeré nápoje včetně vína).

Tak se podívejte na naše "menu" kurzů a vyberte si! :-)

Naše gastronomické studio disponuje maximální kapacitou 16 vařících osob. Při plně obsazenosti kuchyně probíhá vaření vždy ve dvojicích. Varná deska je vždy pro dvě osoby, ale porci připravovaného pokrmu si každý servíruje sám.

ikona

Kurzy vedou ty nejlepší z oboru

ikona

Na kurzu veškeré nápoje v ceně (včetně vína)

ikona

Krásné prostředí a profi vybavení

ikona

Používáme jen kvalitní a čerstvé suroviny

ikona

Chceme, aby čas strávený u nás byl pro Vás zážitkem

+ Bonus

Grilování ve skandinávském stylu

Zdeněk Křížek
Novinka

Recepty à la España

Zdeněk Křížek
Novinka #DORTJAKVINO

Jak na fault line cake

Lucie Dvořáková
Oblíbené

Zucchine, lasagne, tagliata, tiramisu

Pavel Roubíček
Novinka

Autentická vietnamská kuchyně

Kevin Ngu
Novinka #DORTJAKVINO

Jak na patrové dorty: dvoupatrový dort zdobený špachtlováním

Lucie Dvořáková
Novinka Zimní grilování na OFYRU

Brunch na grilu

Zdeněk Křížek
Novinka Zimní grilování na OFYRU

Mušle, humr, křepelka

Jan Horák
Novinka ZIMNÍ GRILOVÁNÍ NA OFYRU

Nové kulinářské techniky Jirky Roitha

Jiří Roith
Novinka ZIMNÍ GRILOVÁNÍ NA OFYRU

Maso, zelenina, jahody

Zdeněk Marcín
+ Bonus

Asijské klasiky, které zvládnete i doma

Pavel Berky
Novinka

Zvěřinová klasika z hostince U Jiskrů

Martin Jiskra
Novinka

Svěží chutě nového menu Romana Pauluse

Roman Paulus

Chobotnice, mušle, kalamáry

Zdeněk Křížek
Oblíbené

Velikonoční přípravy

Bára Lamačová

Napříč Vietnamem a Thajskem

Marcela Vuong
+ Bonus

Dokonalá snídaně

Pavel Berky
Novinka

Jídla z jedné pánve

Zdeněk Marcín

Orientální chutě Indie

Zdeněk Křížek
Novinka

Zimní menu Romana Pauluse

Roman Paulus

Narozeninový dort pro všechny

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Tradiční a netradiční příprava Sushi

Zdeněk Křížek
+ Bonus

Moderní slovenská kuchyně Pavla Berkyho

Pavel Berky
Novinka

Buchty a buchtičky

Bára Lamačová
Oblíbené

Velký masový kurz

Jiří Roith
Novinka

Asijské stir fry nudle

Zdeněk Křížek
Novinka

Chleby, housky a kaiserky

Ivana Tošerová
Pohlreichův souboj restaurací

VÍTĚZNÉ MENU PETRA KUNCE

Petr Kunc
Pohlreichův souboj restaurací

MENU Z HOSTINCE U JISKRŮ

Martin Jiskra
Novinka

Základy francouzské cukrařiny II.

Iveta Fabešová
Novinka

Makronky Roell

Adéla Mervartová

Předvánoční menu Romana Pauluse

Roman Paulus
+ Bonus

Ze Sapy až na talíř

Marcela Vuong
+ Bonus

Mistr burgerů

Pavel Berky

Quiche a slané pečivo

Ivana Tošerová
Oblíbené

Takové normální menu Zdeňka Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich
Novinka

Čokoládový Entremet

Iveta Fabešová
Oblíbené

Vietnamské menu

Khanh Ta

Ústřice a mušle

Zdeněk Křížek
+ Bonus

Asijské menu Pavla Berkyho

Pavel Berky

Barevné Mexiko

Zdeněk Křížek

Jihoamerická kuchyně aneb hory masa

Jan Horák

Čokoládová bomba

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Základy fermentace

Jan Horák
Oblíbené

Dokonalé kachní maso

Zdeněk Marcín

Asijský street food

Zdeněk Křížek

Bůček a žebírka

Zdeněk Marcín

Macarons

Iveta Fabešová

Základy nebeského dortu

BESKY (Veronika Beskydiarová )
+ Bonus

#UPGRADE MENU

Nemčková Kristína

Italské pečivo

Robert Štrba

Vietnamské menu šéfkuchaře Khanh Ta

Khanh Ta

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík

Jiří Roith

Maso a omáčky

Zdeněk Marcín

Italský pětiboj

Pavel Roubíček

Steaky z hovězího masa

Zdeněk Marcín

Základy francouzské cukrařiny

Iveta Fabešová

Základy přípravy italské pizzy

Robert Štrba

Jak na čerstvé domácí těstoviny

Pavel Roubíček

Burger kam se podíváš

Zdeněk Marcín

Italská klasika z Grosseta

Pavel Roubíček

Klasické těstoviny a omáčky

Pavel Roubíček

Steaky

Zdeněk Pohlreich

Úpravy masa v italské kuchyni

Pavel Roubíček

Vietnamský street food

Marcela Vuong

Nebyly nalezeny žádné výsledky.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři