Grosseto

Kurzy - pro Hobby kuchaře

Všechny naše kurzy jsou profesionálně připravované a díky zpětné vazbě od našich zákazníků i neustále vylepšované. Pestrá nabídka témat zajišťuje, že si vybere opravdu každý - zlepšete se v přípravě masa, italských specialit, orientálních pokrmů a nebo sladkých "teček" v podobě dezertů. Kurzy Vás budou provázet ti největší odborníci pro daná témata (Mirek Kalina, Zdeněk Pohlreich, Filip Sajler nebo Honza Punčochář). Abyste se cítili na našich kurzech co nejlépe, o vše se postaráme - ať už to je správné kuchařské vybavení nebo třeba občerstvení v ceně kurzu (u nás dostanete v rámci kurzu veškeré nápoje včetně vína).

Tak se podívejte na naše "menu" kurzů a vyberte si! :-)

Naše gastronomické studio disponuje maximální kapacitou 16 vařících osob. Do horní části Akademie se pohodlně vejde až 18 osob.

ikona

Kurzy vedou ty nejlepší z oboru

ikona

Na kurzu veškeré nápoje v ceně (včetně vína)

ikona

Krásné prostředí a profi vybavení

ikona

Používáme jen kvalitní a čerstvé suroviny

ikona

Chceme, aby čas strávený u nás byl pro Vás zážitkem

Unikátní vietnamský zážitek

Khanh Ta

MasterChefovská večeře s Pavlem a Lucií

Pavel Berky & Lucie Čižmárová

Mladá masa a jarní bylinky

Zdeněk Křížek

Masterchefovské vaření s Pavlem Berkym

Pavel Berky

Základy francouzské cukrařiny

Iveta Fabešová

Sushi, Uramaki a Nigiri

Zdeněk Křížek

Jižní Vietnam

Marcela Vuong

Vietnamský street food

Marcela Vuong

Chutě Vietnamu

Khanh Ta

Moderní česká kuchyně

Jan Horák

Krevety, kalamáry, mušle a chobotnice

Zdeněk Křížek

Tradiční vietnamská večeře

Marcela Vuong

Cukrářské základy I. - KORPUSOVÁ TĚSTA

Adie - Adela Srbová

Cukrářské základy II.- KOLÁČOVÁ TĚSTA

Adie - Adela Srbová

Cukrářské základy III.- KYNUTÁ TĚSTA

Adie - Adela Srbová

Ryby - vzpomínka na moře

Zdeněk Marcín

Masové rolády a závitky

Zdeněk Marcín

Italská klasika z Grosseta

Pavel Roubíček

Menu Honzy Punčocháře

Jan Punčochář

Maso a další steaky

Zdeněk Pohlreich

Sous vide

Zdeněk Marcín

Burger kam se podíváš

Zdeněk Marcín

Steaky z hovězího masa

Zdeněk Marcín

#UPGRADE česko-slovenské kuchyně

Nemčková Kristína

Cupcakes

Kateřina (Fornůsková) Neterdová

Poke Bowls

Zdeněk Křížek

Zdeňkova domácí kuchyně

Zdeněk Pohlreich

Chutě vietnamské kuchyně

Khanh Ta

Tartaletky

Adie - Adela Srbová

Exotické chutě s Natali

Natali Šnicerová

Lehké italské menu

Pavel Roubíček

Dvoupatrový dort

Adie - Adela Srbová

Italský pětiboj

Pavel Roubíček

Salátové kombinace na každé roční období

Pavel Roubíček

Farmářské kuře

Pavel Roubíček

Úpravy masa v italské kuchyni

Pavel Roubíček

Klasické těstoviny a omáčky

Pavel Roubíček

Od základní tomatové omáčky až po lasagne

Pavel Roubíček

Jak na čerstvé domácí těstoviny

Pavel Roubíček

Základy přípravy italské pizzy

Robert Štrba

Cesta za japonským poznáním

Zdeněk Křížek

Vaření ve woku

Zdeněk Křížek

Chutě jihovýchodní Asie

Zdeněk Křížek

Lehká středozemní kuchyně

Zdeněk Křížek

Steaky

Zdeněk Pohlreich

Nebyly nalezeny žádné výsledky.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři