Grosseto

Kurzy - pro Hobby kuchaře

Všechny naše kurzy jsou profesionálně připravované a díky zpětné vazbě od našich zákazníků i neustále vylepšované. Pestrá nabídka témat zajišťuje, že si vybere opravdu každý - zlepšete se v přípravě masa, italských specialit, orientálních pokrmů a nebo sladkých "teček" v podobě dezertů. Kurzy Vás budou provázet ti největší odborníci pro daná témata (Mirek Kalina, Zdeněk Pohlreich, Filip Sajler nebo Honza Punčochář). Abyste se cítili na našich kurzech co nejlépe, o vše se postaráme - ať už to je správné kuchařské vybavení nebo třeba občerstvení v ceně kurzu (u nás dostanete v rámci kurzu veškeré nápoje včetně vína).

Tak se podívejte na naše "menu" kurzů a vyberte si! :-)

Naše gastronomické studio disponuje maximální kapacitou 16 vařících osob. Do horní části Akademie se pohodlně vejde až 18 osob.

ikona

Kurzy vedou ty nejlepší z oboru

ikona

Na kurzu veškeré nápoje v ceně (včetně vína)

ikona

Krásné prostředí a profi vybavení

ikona

Používáme jen kvalitní a čerstvé suroviny

ikona

Chceme, aby čas strávený u nás byl pro Vás zážitkem

Cukrovíčko

Adie - Adela Srbová

Jak si udržet přes vánoce štíhlou linii

Lada Nosková

Vaříme do krabiček

Lada Nosková

Velký masový kurz

Jiří Roith

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík

Jiří Roith

Maso a omáčky

Zdeněk Marcín

Podzim na talíři

Zdeněk Křížek

Moderní slovenská kuchyně Pavla Berkyho

Pavel Berky

Barevné Mexiko

Zdeněk Křížek

Tradiční čínská kuchyně

Zdeněk Křížek

Vaříme s Kristínou Nemčkovou

Nemčková Kristína

Pozdravy z Asie

Marcela Vuong

MasterChefovská večeře s Pavlem a Lucií

Pavel Berky & Lucie Čižmárová

Unikátní vietnamský zážitek

Khanh Ta

Jižní Vietnam

Marcela Vuong

Italský pětiboj

Pavel Roubíček

Steaky z hovězího masa

Zdeněk Marcín

Avantgardní dvoupatrový dort

Adie - Adela Srbová

Severní Vietnam

Marcela Vuong

Mladá masa a jarní bylinky

Zdeněk Křížek

Základy francouzské cukrařiny

Iveta Fabešová

Základy přípravy italské pizzy

Robert Štrba

Jak na čerstvé domácí těstoviny

Pavel Roubíček

Moderní česká kuchyně

Jan Horák

Sushi, Uramaki a Nigiri

Zdeněk Křížek

Burger kam se podíváš

Zdeněk Marcín

Italská klasika z Grosseta

Pavel Roubíček

Klasické těstoviny a omáčky

Pavel Roubíček

Ryby - vzpomínka na moře

Zdeněk Marcín

Úpravy masa v italské kuchyni

Pavel Roubíček

Maso a další steaky

Zdeněk Pohlreich

Od základní tomatové omáčky až po lasagne

Pavel Roubíček

Krevety, kalamáry, mušle a chobotnice

Zdeněk Křížek

Steaky

Zdeněk Pohlreich

Nebyly nalezeny žádné výsledky.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři