Grosseto

Steaky z hovězího masa na grilu

ZDENĚK MARCÍN

Grilování snadno a profi, moře zábavy a pohoda ... to je záruka kurzů se Zdeňkem Marcínem. Grilování masa je to, čemu rozumíme a na co se specializujeme.

 

Chystáte se roztopit gril? Přijďte se naučit, jak připravit dokonalé steaky a neodolatelné přílohy! V našem kurzu odhalíme všechny triky, jak se stát grilovacím mistrem a užít si léto plné chutí.

Grilování je symbolem letních setkání a pořádné pohody. Naučíme vás, jak připravit šťavnatý steak, vybrat ty správné přílohy a využít sezónní suroviny na maximum.

 

A co budeme grilovat?

 

Steak ze svíčkové s grilovaným chřestem

 

Vysoký roštěnec s grilovanou mrkví a pomerančem

 

Hovězí flank chimichurri, parmazánové brambory s pepřem

 

Tvarohový koláč na grilu

 

 

Co je součástí kurzu ?

 

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda.

Vybavení: Grilovací nástroje a zástěry zapůjčíme, grilujeme na Weber plnových grilech.

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek,

kde nejen ochutnáte, ale i aktivně vytvoříte vynikající grilované pokrmy pod vedením Zdeňka Marcína

Přijďte objevit kouzlo grilu a stát se hvězdou každé letní párty !

 

Termíny kurzů

25. 6. Středa

Steaky z hovězího masa na grilu Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

Grilování snadno a profi, moře zábavy a pohoda ... to je záruka kurzů se Zdeňkem Marcínem. Grilování masa je to, čemu rozumíme a na co se specializujeme.

Objednat kurz
3990
Zbývá 11 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři