Grosseto

Pohlreichův souboj restaurací
MENU Z HOSTINCE U JISKRŮ

MARTIN JISKRA

Soutěžní pořad POHLREICHŮV SOUBOJ RESTAURACÍ nám představil 12 restaurací, které mezi sebou soutěžili. Jednou z nich byl i Zájezdní hostinec u Jiskrů, které šéfuje pan Martin Jiskra. Neváhejte zažít nezapomenutelné !!!

Zájezdní hostinec U Jiskrů využívá kvalitní produkty z regionu jižní Čechy a spolupracuje s místními podnikateli, farmáři i výrobci. Jak říká Martin Jiskra, jejich práci doceňuje právě prostřednictvím jídel. Tradice této restaurace v Kbelnici, která poskytovala stravu a zázemí lidem i koním na císařské cestě ze Strakonic do Prahy, sahá až do 19. století. Přijďte se společně s Marinem Jiskrou naučit jak připravit náročnou českou kuchyni a probuďte zapomenuté chutě našich babiček.

 

  A co budeme vařit ?

 

Dršková polévka s pečenými makovými vdolky


Pohankové šišky s houbami a salátem z červené řepy


Jelení ragú s perníkovou, mandle, rozinky, jablečný konfit a kukuřičné lívance


Makový pudink s borůvkovým žahourem a tvarohovo-mrkvovou zmrzlinou

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři