Grosseto

Základy nebeského dortu

BESKY (VERONIKA DANIŠOVÁ)

Základem každého dobrého dortu je korpus. Korpusů existuje spousta. Liší se jak příchutí, tak přípravou a následnou konzistencí. Ten od Besky bude nebesky nadýchaný a připravíte si ho na kurzu hezky od začátku. Chybět nebude ani výroba krému a konečné zdobení s popisem, který si můžete přizpůsobit své potřebě.

A co si upečeme ?

Vanilkový vysoký piškot

Swiss meringue buttercream 

Citrónová zálivka 

Ovocný krém

 

Při kurzu vám také  připravíme malé občerstvení.

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.

Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Termíny kurzů

26. 2. Sobota

Základy nebeského dortu BESKY (Veronika Danišová) 10:00 - 15:00

Základem každého dobrého dortu je korpus. Korpusů existuje spousta. Liší se jak příchutí, tak přípravou a následnou konzistencí. Ten od Besky bude nebesky nadýchaný a připravíte si ho na kurzu hezky od začátku. Chybět nebude ani výroba krému a konečné zdobení s popisem, který si můžete přizpůsobit své potřebě.

Obsazeno
3400
29. 3. Úterý

Základy nebeského dortu BESKY (Veronika Danišová) 10:00 - 15:00

Základem každého dobrého dortu je korpus. Korpusů existuje spousta. Liší se jak příchutí, tak přípravou a následnou konzistencí. Ten od Besky bude nebesky nadýchaný a připravíte si ho na kurzu hezky od začátku. Chybět nebude ani výroba krému a konečné zdobení s popisem, který si můžete přizpůsobit své potřebě.

Objednat kurz
3400

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři