Grosseto

Základy nebeského dortu

BESKY (VERONIKA BESKYDIAROVÁ )

Základem každého dobrého dortu je korpus. Korpusů existuje spousta. Liší se jak příchutí, tak přípravou a následnou konzistencí. Ten od Besky bude nebesky nadýchaný a připravíte si ho na kurzu hezky od začátku. Chybět nebude ani výroba krému a konečné zdobení s popisem, který si můžete přizpůsobit své potřebě.

Připravíte si krásný svěží dort, který sei odnesete s sebou. zdokonalíte se v technice pečení korpůsů a vyhlazování krému. dozvíte se mnoho nových triků a postupů, které vám potom při domácím pečení přijdou vhod. seznámíte se s dalšími nadšenkyněmi, které mají společnou zálibu - pečení.

 

A co si upečeme ?

Vanilkový vysoký piškot

Swiss meringue buttercream 

Citrónová zálivka 

Ovocný krém

 

​Můžete si u nás zakoupit kuchařskou knihu od BESKY "VAŘÍME NEBESKY "

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.

Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Termíny kurzů

17. 2. Pátek

Základy nebeského dortu BESKY (Veronika Beskydiarová ) 10:00 - 15:00

Základem každého dobrého dortu je korpus. Korpusů existuje spousta. Liší se jak příchutí, tak přípravou a následnou konzistencí. Ten od Besky bude nebesky nadýchaný a připravíte si ho na kurzu hezky od začátku. Chybět nebude ani výroba krému a konečné zdobení s popisem, který si můžete přizpůsobit své potřebě.

Obsazeno
3790
11. 4. Úterý

Základy nebeského dortu BESKY (Veronika Beskydiarová ) 10:00 - 15:00

Základem každého dobrého dortu je korpus. Korpusů existuje spousta. Liší se jak příchutí, tak přípravou a následnou konzistencí. Ten od Besky bude nebesky nadýchaný a připravíte si ho na kurzu hezky od začátku. Chybět nebude ani výroba krému a konečné zdobení s popisem, který si můžete přizpůsobit své potřebě.

Obsazeno
3790
17. 5. Středa

Základy nebeského dortu BESKY (Veronika Beskydiarová ) 10:00 - 15:00

Základem každého dobrého dortu je korpus. Korpusů existuje spousta. Liší se jak příchutí, tak přípravou a následnou konzistencí. Ten od Besky bude nebesky nadýchaný a připravíte si ho na kurzu hezky od začátku. Chybět nebude ani výroba krému a konečné zdobení s popisem, který si můžete přizpůsobit své potřebě.

Objednat kurz
3790
Zbývá 8 volných míst
29. 6. Čtvrtek

Základy nebeského dortu BESKY (Veronika Beskydiarová ) 10:00 - 15:00

Základem každého dobrého dortu je korpus. Korpusů existuje spousta. Liší se jak příchutí, tak přípravou a následnou konzistencí. Ten od Besky bude nebesky nadýchaný a připravíte si ho na kurzu hezky od začátku. Chybět nebude ani výroba krému a konečné zdobení s popisem, který si můžete přizpůsobit své potřebě.

Objednat kurz
3790
Zbývá 8 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři