Italové si pěstují jedny z nejlepších hovězích mas na světě již po celé generace. Hovězí dobytek Chianina je starověké plemeno vychované v Toskánsku. Legendární toskánské steaky pocházejí z těchto krav. Toto hovězí maso je plné chuti a považuje se za některé z nejlepších na světě. Zatímco toskánské steaky jsou téměř nemožné najít mimo Toskánsko, můžete grilovat steak v tradičním italském stylu. Přijďte se to naučit !
A co budeme grilovat ?
SALSICIA ALLA GRIGLIA
Grilovaná italská klobáska, omáčka aioli,
Opečená ciabata
GAMBERI ROSSI ALLA GRIGLIA
grilované krevety, avokádový salát, pikantní rajčatová salsa
RIB-EYE DI VITELO
Telecí rib-eye, grilovaná zelenina, padronky, chilli majonéza
IBERICO ABANICO
Vepřové iberico, grilované brambůrky, cibule, dip z dijonské hořčice
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.