Grosseto

Vůně Itálie

PAVEL ROUBÍČEK

Grilování má svá pravidla a v každé zemi mají své tradice v přípravě pokrmů na grilu. Co takhle zkusit i něco originálně italského.

Italové si pěstují jedny z nejlepších hovězích mas na světě již po celé generace. Hovězí dobytek Chianina je starověké plemeno vychované v Toskánsku. Legendární toskánské steaky pocházejí z těchto krav. Toto hovězí maso je plné chuti a považuje se za některé z nejlepších na světě. Zatímco toskánské steaky jsou téměř nemožné najít mimo Toskánsko, můžete grilovat steak v tradičním italském stylu. Přijďte se to naučit !

A co budeme grilovat ?

 

SALSICIA ALLA GRIGLIA 

Grilovaná italská klobáska, omáčka aioli,

Opečená ciabata

 

GAMBERI ROSSI ALLA GRIGLIA 

grilované krevety, avokádový salát, pikantní rajčatová salsa

 

RIB-EYE DI VITELO

Telecí rib-eye, grilovaná zelenina, padronky, chilli majonéza

 

IBERICO ABANICO

Vepřové iberico, grilované brambůrky, cibule, dip z dijonské hořčice

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

1. 8. Čtvrtek

Vůně Itálie Pavel Roubíček 16:00 - 20:00

Grilování má svá pravidla a v každé zemi mají své tradice v přípravě pokrmů na grilu. Co takhle zkusit i něco originálně italského.

Objednat kurz
3890
Zbývá 11 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři