Grosseto

Italian Vegetarian menu
Italské vegetariánské menu

KRISTÍNA & RICARDO

S Italem v kuchyni, tak bychom mohli nazvat tento unikátní kurz italských specialit tentokrát ve vegetariánské verzi pod vedením dua michelinských kuchařů Kristíny a Ricarda

Ricardo de Lima, italský šéfkuchař původem z Brazílie, si nese zkušenosti z michelinských restaurací světa a na tomto kurzu vás naučí od základu  3 tradiční bezmasé italské chody. I když bude Ricardo vést kurz v angličtině, nemusíte se obávat, vše bude překládat a na kurzu mu bude asistovat Kristína Nemčková

With an Italian in the kitchen, that’s how we could name this unique course of Italian specialties. Ricardo de Lima, a chef originally from Brazil, spent his childhood with his family in Italy. Later, he gained his professional experience around the world. He worked in the three-Michelin-starred restaurant Geranium and the two-Michelin-starred Alchemist in Copenhagen, Denmark. He is a recent graduate of the prestigious Uccelin educational program, where he completed month-long internships at three other Michelin-starred restaurants: Osteria Francescana in Italy, Magdalena in Switzerland, and Quintonil in Mexico.

 

Ricardo & Kristína vás naučí připravit od základu tradiční italské vegetariánské chody 

Ricardo & Kristína will teach you how to prepare traditional Italian Vegetarian dishes from base

 

Flan di zucca - dýně, vejce, parmazán

Flan di zucca

 

Vegetarian lasagna - od těstovin až po zeleninovou omáčku

Vegetarian lasagna

 

Torta tenerina - nadýchaný italský čokoládový koláč

Torta tenerina

 

Kurz bude probíhat v anglickém jazyce s možností překladu.

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity osmi účastníků.

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři