Ricardo de Lima, italský šéfkuchař původem z Brazílie, si nese zkušenosti z michelinských restaurací světa a na tomto kurzu vás naučí od základu 3 tradiční bezmasé italské chody. I když bude Ricardo vést kurz v angličtině, nemusíte se obávat, vše bude překládat a na kurzu mu bude asistovat Kristína Nemčková
With an Italian in the kitchen, that’s how we could name this unique course of Italian specialties. Ricardo de Lima, a chef originally from Brazil, spent his childhood with his family in Italy. Later, he gained his professional experience around the world. He worked in the three-Michelin-starred restaurant Geranium and the two-Michelin-starred Alchemist in Copenhagen, Denmark. He is a recent graduate of the prestigious Uccelin educational program, where he completed month-long internships at three other Michelin-starred restaurants: Osteria Francescana in Italy, Magdalena in Switzerland, and Quintonil in Mexico.
Ricardo & Kristína vás naučí připravit od základu tradiční italské vegetariánské chody
Ricardo & Kristína will teach you how to prepare traditional Italian Vegetarian dishes from base
Flan di zucca - dýně, vejce, parmazán
Flan di zucca
Vegetarian lasagna - od těstovin až po zeleninovou omáčku
Vegetarian lasagna
Torta tenerina - nadýchaný italský čokoládový koláč
Torta tenerina
Kurz bude probíhat v anglickém jazyce s možností překladu.
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity osmi účastníků.