Grosseto

Letní grilovačka

ZDENĚK MARCÍN

Co se k letnímu grilování nejvíce hodí? K surovinám, které se nejčastěji dávají na rošt, patří hlavně krkovice, steaky a ryby. K tomu nesmí chybět dobrý salát, vhodná grilovací omáčka a letní drink a máte hotovo.

Sbíhají se vám sliny už při pouhé představě letního grilování ? Máme pro vás skvělý kurz, při kterém se naučíte jak správně grilovat ty nejběžnější suroviny.

 

A co budeme grilovat ?

 

Sendvič s grilovaným bůčkem a pikantní omáčkou

 

 Vepřová krkovice grilovana v celku, pečené brambory s pikantním dipem ze zakysane smetany 

  

Pořádnej burger s cibulivou marmeládou, slaninou a chedarem 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

 

Termíny kurzů

26. 7. Středa

Letní grilovačka Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

Co se k letnímu grilování nejvíce hodí? K surovinám, které se nejčastěji dávají na rošt, patří hlavně krkovice, steaky a ryby. K tomu nesmí chybět dobrý salát, vhodná grilovací omáčka a letní drink a máte hotovo.

Objednat kurz
3600
Zbývá 11 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři