Grosseto

Buchty a buchtičky

BÁRA LAMAČOVÁ

Univerzální těsto, ze kterého připravíme pečené, pařené i dukátové buchtičky, záviny a moravské koláče. Když si uděláte dvojitou dávku a buchty nebo koláče vám zůstanou na další den, budou měkoučké jako v den pečení a jemné jako pírko i třetí den. Neváhejte takové těsto se chcete naučit!

Bára Lamačová, cukrářka , která si na téměř na všechno přišla sama. Svými dobrotami ohromí každého. Každé jaro a podzim přijde s novými nápady, tvary zákusků a kombinacemi chutí, které zaujaly i nás. Tentokrát se s Bárou vydáme na cestu za kynutým těstem a naučíme se připravit luxusní buchty, buchtičky a koláče, kterými ohromíme sousedy :-)

 

A co si upečeme ?

 

Buchtičky s vanilkovým krémem

příprava těsta, tvarování buchtiček, pečení a příprava vanilkového krému

 

České buchty 

příprava těsta, různé druhy náplní tvaroh, povidla, mák a třeba i ořechová náplň

 

Koláče ovocné, s višněmi, borůvkami, zdobené klasickou drobenkou, rozinkami, ořechy a mandlemi

 

 

Všechny výrobky si odesete s sebou domů.

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři