Grosseto

#DORTJAKVINO
Jak na fault line cake

LUCIE DVOŘÁKOVÁ

Nejmodernější technikou zdobení dortů je technika zvaná "fault line" neboli dort s linií zlomu. Jde o širší pruh po obvodu dortu, který je zdobný jinak jinak, než celý dort. Linie nebo trhlina může být vyplněná například barevným sypáním, čerstvým ovocem, nebo třeba květy z krému. Jak si vyzdobit takovýto dort v domácím prostředí ? Zkušená cukrářka Lucie Dvořáková alias #DORTJAKVINO vás provede touto technikou krok za krokem a věřte, že nakonec zjistíte, že to není tak těžké.

Základem každého dortu je vynikající korpus.  Rady a tipy jak na dokonalý korpus a jak dort správně slepit  a jak vytvořit dokonalou trhlinu "fault line", to vše a mnoho dalších inspirativích triků získáte při účasti na našem cukrářském kurzu.   Dortem zdobeným touto technikou oslníte nejen osalvence, ale všechny gratulanty :-)

A co budeme připravovat ?

 

Celý dort včetně krému a zdobení

 

- příprava kokosového korpusu 

- práce s vařeným kokosovým krémem

- kompletní příprava vkladu z manga a maracuji

- techniky a tipy jak dokonale a hladce obmazat dort

- naučíme se jak sestavit tento dort, aby nepadal 

- základy pro zdobící techniku fault line, která se dá využít jak pro zdobení pomocí jedlého papíru, tak pomocí 3D ozdob

 

Svůj dort si odnesete domů.  Krabici vám zajistíme.

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno a malé občerstvení. Doba kurzu cca 5 hodin.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

 

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři