Základem každého dortu je vynikající korpus. Rady a tipy jak na dokonalý korpus a jak dort správně slepit a jak vytvořit dokonalou trhlinu "fault line", to vše a mnoho dalších inspirativích triků získáte při účasti na našem cukrářském kurzu. Dortem zdobeným touto technikou oslníte nejen osalvence, ale všechny gratulanty :-)
A co budeme připravovat ?
Celý dort včetně krému a zdobení
- příprava kokosového korpusu
- práce s vařeným kokosovým krémem
- kompletní příprava vkladu z manga a maracuji
- techniky a tipy jak dokonale a hladce obmazat dort
- naučíme se jak sestavit tento dort, aby nepadal
- základy pro zdobící techniku fault line, která se dá využít jak pro zdobení pomocí jedlého papíru, tak pomocí 3D ozdob
Svůj dort si odnesete domů. Krabici vám zajistíme.
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno a malé občerstvení. Doba kurzu cca 5 hodin.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.