Vaření venku je vždy zážitek, a to nejen gurmánský. Jídlo udělané na ohni má neopakovatelné kouzlo i chuť. Průkopníkem na poli venkovního vaření je značka OFYR. Jedná se o designové spojení venkovního ohniště s plotnou. Pokud jste opravdovými milovníky venkovního vaření, tak neváhejte přijít na tento kurz.
A co budeme grilovat ?
Pomalu konfitovaný vepřový bůček
Bůček budeme připravovat trhaný a smažený a servírovaný v Bao bun s majonézou a salátem
Grilovaný nízký hovězí roštěnec s lojovým bylinkovým máslem
Servírovat budeme s bylinkovým lojovým máslem, opečeným bramborem a demi-glace
Křehké kuře naložené v bylinkovém solném nálevu
- trhané maso ze stehna v bulce s křenovou majonézou a nakládanou cibulkou
- grilovaný kuřecí supréme (prso), tortilla, česnekový jogurt, salát
Nezapomeňte si zimní grilování užít pěkně v teple. Tím myslíme teplé oblečení, rukavice, teplé zimní boty.
Zpříjemníme vám venkovní pobyt horkým nápojem, který vás zaručeně zahřeje. A ať už se rozhodnete pro čaj, svařené víno nebo grog, budeme ho mít po celou dobu grilování v termosce, která udrží správnou teplotu.
V ceně kurzu je také započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.