Grosseto

ZIMNÍ GRILOVÁNÍ NA OFYRU
Nové kulinářské techniky Jirky Roitha

JIŘÍ ROITH

V případě, že patříte mezi milovníky grilování, pak pro vás máme skvělou zprávu – nemusíte se ho vzdávat ani v zimě!

Vaření venku je vždy zážitek, a to nejen gurmánský. Jídlo udělané na ohni má neopakovatelné kouzlo i chuť. Průkopníkem na poli venkovního vaření je značka OFYR. Jedná se o designové spojení venkovního ohniště s plotnou. Pokud jste opravdovými milovníky venkovního vaření, tak neváhejte přijít na tento kurz.

 

A co budeme grilovat ?

 

Pomalu konfitovaný vepřový bůček

Bůček budeme připravovat trhaný a smažený  a servírovaný v Bao bun s majonézou a salátem

 

Grilovaný nízký hovězí roštěnec s lojovým bylinkovým máslem

Servírovat budeme s bylinkovým lojovým máslem, opečeným bramborem a demi-glace

 

Křehké kuře naložené v bylinkovém solném nálevu

- trhané maso ze stehna v bulce s křenovou majonézou a nakládanou cibulkou

        - grilovaný kuřecí supréme (prso), tortilla, česnekový jogurt, salát

 

 

Nezapomeňte si zimní grilování užít pěkně v teple. Tím myslíme teplé oblečení, rukavice, teplé zimní boty.

Zpříjemníme vám venkovní pobyt horkým nápojem, který vás zaručeně zahřeje. A ať už se rozhodnete pro čaj, svařené víno nebo grog, budeme ho mít po celou dobu grilování v termosce, která udrží správnou teplotu.

 

V ceně kurzu je také započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

21. 2. Středa

Nové kulinářské techniky Jirky Roitha Jiří Roith 15:30 - 19:30

V případě, že patříte mezi milovníky grilování, pak pro vás máme skvělou zprávu – nemusíte se ho vzdávat ani v zimě!

Objednat kurz
4100
Zbývá 11 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři