Grosseto

Zimní grilování na OFYRU
Brunch na grilu

ZDENĚK KŘÍŽEK

V případě, že patříte mezi milovníky grilování, pak pro vás máme skvělou zprávu – nemusíte se ho vzdávat ani v zimě!

Vaření venku je vždy zážitek, a to nejen gurmánský. Jídlo udělané na ohni má neopakovatelné kouzlo i chuť. Průkopníkem na poli venkovního vaření je značka OFYR. Jedná se o designové spojení venkovního ohniště s plotnou. Pokud jste opravdovými milovníky venkovního vaření, tak neváhejte přijít na tento kurz.

 

A co budeme grilovat ?

 

 

Americká snídaně

Sázené vejce, domácí BBQ fazole, slanina

Kompletní příprava sázených vajec se slaninou ( bacon egg ) včetně BBQ fazolí na přímém grilu Ofyr

 

 

Dýňové lívance

Zauzené trhané kuřecí supréme, hoisn majonéza, sušená quinoa

Příprava slaných dýňových lívanců doplněné uzením na slámě a třešňových štěpků kuřecího supréme, příprava hoisin majonézy

 

Losos pečený v celku

Fenykl, granátové jablko, šampaňská omáčka, kaviár

Kompletní příprava celého lososa s fenyklem a granátovým jablkem, příprava šampaňské omáčky s lososovým kaviárem

 

Flambovaný ananas

Slaný karamel, tvaroh z pečených mandarinek

Kompletní příprava flambovaného ananasu na přímém grilu, doplněné slaným karamelem, a tvarohem z pečených mandarinek

 

Nezapomeňte si zimní grilování užít pěkně v teple. Tím myslíme teplé oblečení, rukavice, teplé zimní boty.

Zpříjemníme vám venkovní pobyt horkým nápojem, který vás zaručeně zahřeje. A ať už se rozhodnete pro čaj, svařené víno nebo grog, budeme ho mít po celou dobu grilování v termosce, která udrží správnou teplotu.

 

V ceně kurzu je také započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

3. 3. Neděle

Brunch na grilu Zdeněk Křížek 10:30 - 14:30

V případě, že patříte mezi milovníky grilování, pak pro vás máme skvělou zprávu – nemusíte se ho vzdávat ani v zimě!

Objednat kurz
4100
Zbývá 7 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři