Grosseto

Zimní grilování na OFYRU
Mušle, humr, křepelka

JAN HORÁK

V případě, že patříte mezi milovníky grilování, pak pro vás máme skvělou zprávu – nemusíte se ho vzdávat ani v zimě!

Vaření venku je vždy zážitek, a to nejen gurmánský. Jídlo udělané na ohni má neopakovatelné kouzlo i chuť. Průkopníkem na poli venkovního vaření je značka OFYR. Jedná se o designové spojení venkovního ohniště s plotnou. Pokud jste opravdovými milovníky venkovního vaření, tak neváhejte přijít na tento kurz.

 

A CO BUDEME GRILOVAT ?

 

Grilované mušle svatého jakuba

 karotkové pyré, omáčka z kyselého vinného moštu

 

Grilovaný humr

brambory v popelu, sauce chantilly s oříškovým máslem

 

Pečená křepelka na ohni plněná salsicciou

topinamburová placka, perigeux sauce

 

 

Nezapomeňte si zimní grilování užít pěkně v teple. Tím myslíme teplé oblečení, rukavice, teplé zimní boty.

Zpříjemníme vám venkovní pobyt horkým nápojem, který vás zaručeně zahřeje. A ať už se rozhodnete pro čaj, svařené víno nebo grog, budeme ho mít po celou dobu grilování v termosce, která udrží správnou teplotu.

 

V ceně kurzu je také započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

14. 3. Čtvrtek

Mušle, humr, křepelka Jan Horák 15:30 - 19:30

V případě, že patříte mezi milovníky grilování, pak pro vás máme skvělou zprávu – nemusíte se ho vzdávat ani v zimě!

Objednat kurz
4300
Zbývá 7 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři