Grosseto

Kreativní a moderní menu Petra Kunce

PETR KUNC

SPECIÁLNÍ KURZ, který bude spojený s degustací prémiových vín z vinařství Salabka v pražské Tróji.




Co si uvaříme

amuse bouche

předkrm
burrata, pistaciová majóneza, brokolice, caviár z bílého balsamica, gel z krvavého pomeranče
Muškát moravský 2017

hlavní chod
jelen, topinambur, kdoule, stroček, hruška, Kayambe 72,3% jus
Supremus 2015

dezert
krupicová kaše, rozmarýnový ananas s chilli, čokoládová zemina, prach z bílé čokolády, espuma z lesního ovoce.
Cassis royal

petit four
bonboniera Salabka
 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři