Grosseto

Tradiční vietnamská večeře

MARCELA VUONG

Vietnamské rodiny se schází alespoň jednou denně u stolu, kde si dávají společně jídlo - nejčastěji u večeře.Hlavní přílohou bývá rýže, kterou má každý člen rodiny v misce a k tomu se nandavá hůlkami zelenina a maso ze společného talíře.Večeře se zapíjí polévkou.

Marcela VUONG Vás v tomto kurzu seznámí s tradičními pokrmy, které běžně vaří doma a na které nedá dopustit! Na tomto kurzu zažijete i tradiční vietnamské stolování. Na co se tedy můžete těšit? Naučíte se karamelizovanou rybu, restované pak choi s shiitake a rajčatovou polévku s krevetami. Vše budeme servírovat s jasmínovou rýží. Nebudou chybět ani smažené závitky s omáčkou (nước chấm). 

Co si uvaříme

Cá kho 

karamelizovaná ryba

Smažené nem rán a nước chấm

 vietnamské závitky s omákou

Pak choi s shiitake 

pak choi neboli čínské bílé zelí a houby Shiitake

Canh tom chua ngot

sladkokyselá polévka s krevetami 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

7. 10. Středa

Tradiční vietnamská večeře Marcela Vuong 16:30 - 20:00

Vietnamské rodiny se schází alespoň jednou denně u stolu, kde si dávají společně jídlo - nejčastěji u večeře.Hlavní přílohou bývá rýže, kterou má každý člen rodiny v misce a k tomu se nandavá hůlkami zelenina a maso ze společného talíře.Večeře se zapíjí polévkou.

Objednat kurz
2890

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři