Na tomto kurzu si krok za krokem osvojíte vše, co potřebujete k tvorbě profesionálního svatebního dortu. Společně upečeme kokosový korpus, připravíme nadýchaný pistáciový krém a malinový gelový vklad, který dortu dodá svěžest. Naučíte se správnou techniku sestavení, aby byl dort bezpečně přepravitelný i hotový k servírování. Vyzkoušíte si práci s obmazovým krémem, zdobení z jedlého papíru i vařené krémy s delší trvanlivostí. Probereme také, které suroviny skutečně stojí za to – a které jsou jen marketingovým trikem.
Výsledkem bude nádherný, harmonický a profesionálně zpracovaný dort, který se právem řadí mezi nejoblíbenější svatební dezerty.
A co se všechno naučíme ?
Kokosový korpus
Pistáciový krém
Malinový gelový vklad
Jak správně sestavit dort, abychom ho mohli vozit na místa oslav již sestavený a hotový
Zdobení z jedlého papíru
Jak správně na obmazový pevný krém
Jak na vařené krémy do dortu, které mají delší trvanlivost
Jak na vláčný ovocný vklad plný chutí
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE a k dispozici vám budou roboty Kitchen AID
Miniobčerstvení
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Krabice na dort vám bude k dispozici, jen
doporučení pro ty, kteří cestují z daleka, ideální na převoz dortu je termobox, jestli vlastníte určitě si vemte s sebou.
Zveme vás na nezapomenutelný cukrářský zážitek, kde se naučíte tvořit úchvatné dorty a dezerty pod vedením našich zkušených cukrářů.
S Lucií Dvořákovou, finalistkou soutěže Peče celá země, nahlédnete do zákulisí televizního pečení a získáte spoustu praktických tipů i inspirace.
Aktivně se zapojíte do přípravy a zdobení, zdokonalíte své cukrářské dovednosti a naučíte se, jak oslavit každý den sladkým uměním na talíři.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.




