Zveme vás na kulinářský večer plný italské vášně, poctivého masa a originálních kombinací, které potěší každého milovníka grilu a jižanského temperamentu.
Společně připravíme lahodný grilovaný sýr s pikantní rajčatovou salsou, domácí klobásky ve stylu salsiccia, rolky z telecího masa s cuketou, prosciuttem a mozzarellou, nebo šťavnaté Iberico Abanico s dijonským dipem. To vše doplní čerstvé saláty, voňavá ciabatta a atmosféra jako z toskánského dvora. Naučíte se nejen techniky grilování, ale i to, jak servírovat a kombinovat chutě jako pravý italský hostitel.
A co budeme grilovat ?
Tonino cheese alla griglia
grilovaný mladý zrající sýr, avokádový salát, pikantní rajčatová salsa
Salsiccia al barbecue
čerstvá klobáska z nahrubo nasekaného masa a soli, ciabatta
Spiedini con zucchine
rolky z telecího masa, zavinuté s plátky cukety a prosciutto, mozzarely a piniových oříšků, Italská omáčka s česnekem
IBERICO ABANICO
Vepřové iberico, grilované brambůrky, cibule, dip z dijonské hořčice
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda.
Vybavení: Grilovací nástroje a zástěry zapůjčíme, grilujeme na Weber plnových grilech.
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek,
kde nejen ochutnáte, ale i aktivně vytvoříte vynikající grilované pokrmy pod vedením Pavla Roubíčka.
Přijďte si užít večer plný slunce, žáru a italské pohostinnosti. Benvenuti!