Připravte se na dobrodružství, které vás zavede do srdce asijských kuchyní. Ochutnáte kombinace chutí, které spojují sladké, kyselé, pikantní i umami tóny, a poznáte, jak například správně používané tofu nebo galanga dokáže proměnit jednoduché jídlo v nezapomenutelný pokrm.
Kurz je plný kreativních postupů a malých tajemství, která stojí za typickými pokrmy – od správného restování masa přes vyvážení omáček až po harmonii textur, které každý talíř posunou na profesionální úroveň.
A to nejlepší ? Domů si odnesete nejen nové recepty, ale i inspiraci, které promění každý talíř ve sváteční asijskou hostinu.
A co budeme vařit ?
Losos tataki
Sezamová krusta, togarashi, somen nudle, ponzu s yuzu
Kompletní příprava a marinování lososa v ponzu s yuzu včetně sezamové krustě s togarashi, doplněná somen nudlemi
Čínské Har gow (varianta dim sum)
Krevety, rýžový papír, enoki, omáčka z rýžového vína (Shaoxing jiu)
Příprava čínského napařovaného dim sum knedlíčku Hau gar v rýžovém papíru, včetně náplně s krevet a hub Enoki, doplněná omáčkou z rýžového vína Shaoxing jiu
Indonéské pomerančové kuře stir fry
Edamame, chilli, vodní špenát, galanga, rýžový pilaf
Kompletní marinování kuřecího stehna a smažení v tapiokovém škrobu, doplněná sojovými boby, chilli, vodním špenátem a galangalem. Ukázka přípravy indonéské pomerančové omáčky a rýžového pilafu
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.
Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den
s dokonalými pokrmy na talíři!




